Çözüldü✓ Max 25k Laptop önerisi

K.Kağan

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
25000
Öncelikle ortalama 15-25k arası bir laptpp bakıyorum,genel anlamda Excel,word işlerini yürütecek ve temel Pyhton veya C++ kodlamalarini yapabilecek bir laptop bakıyorum,ekran kartı olmayabilir fakat olsa daha iyi olur,birde aşırı fazla hantal olmasın,Win 11Lisanslı olması da önemli birde Media Markt,Vatan da satılabilir eğer trendyolda gibi sitelerde ise güvenilir satıcılardan (örnek:Satıcı:Trendyol veya incehesap) olması önemli sağ soldan bilinmedik satıcılar olmasından daha fazla güven sağlıyor, guvenilir yerden satın alacağız.

Acer Aspire 3 A315-58 Intel Core i7 1165G7 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar NX.ADDEY.00K

Aklımda
Acer Aspire 3 A315-58 Intel Core i7 1165G7 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar NX.ADDEY.00K

Gayet güzel fakat Windows yok,yani freedos.

Benim aklımda şöyle bir şey var;

Veya HP victus 16 vardı fakat o da freedos idi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklımda

Gayet güzel fakat Windows yok,yani freedos.

Benim aklımda şöyle bir şey var;

Veya HP victus 16 vardı fakat o da freedos idi
Huawei alınabilir gayet hocam güzel fiyat
Attıklarım hepsi fredos heralde ama özellikle vivobooklar da ekran kartları da iyi

Son düzenleme:

Huawei alınabilir gayet hocam güzel fiyat
Attıklarım hepsi fredos heralde ama özellikle vivobooklar da ekran kartları da iyi
Teşekkürlerde ben ısrarla Freedos olmayacak,Lisanslı Windows 11 alacak dememe rağmen freedos atıyorsun :) .

Teşekkürlerde ben ısrarla Freedos olmayacak,Lisanslı Windows 11 alacak dememe rağmen freedos atıyorsun :) .
Kardeşim ilk önce güzelce teşekkür etmeyi öğrenip sonra tavsiye istemeyi öğrenirsen de ben memnun olurum
Hiçbir işimize yaramamasına rağmen 10-15dk sizin için laptop bakıyorum
Nerdeyse teşekkür yerine fırça yicez

İnşaallah gönlünüze göre tavsiye veren birini ve tavsiye edilen bir laptopu bulmanız dileğiyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,113
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri