270 TL bütçem var RGB normalde çok severim ama bütçe az olduğu için çok sorun değil bana bu bütçe ile alabileceğim mümkünse bilek destekli bi mekanik klavye önerir misiniz blue switch olursa çok mutlu olurum![]()
urun.n11.com
https://www.trendyol.com/gamepower/warlock-mavi-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-3241338270 TL bütçem var RGB normalde çok severim ama bütçe az olduğu için çok sorun değil bana bu bütçe ile alabileceğim mümkünse bilek destekli bi mekanik klavye önerir misiniz blue switch olursa çok mutlu olurum![]()
280tlye almıştım kuponlarla130 lira biraz değil ama yine de teşekkürler![]()
Sorunlu warlock modelleri @Tost Kayaoğlu
abi ben James Donkey 610 s i gördüm de emin olamadım James Donkey ürünlerini severim ama bu pek hoşuma gitmediJames Donkey 610S'e bakabilirsin, yalnız RGB değil bu model. RGB istiyorsan Rampage Orion'u öneririm.
![]()
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
bilek desteği rahat mı ?
Olabilir,bende olmadıSorunlu warlock modelleri @Tost Kayaoğlu
Hocam biz internet kafe için almıştık baya oldu ama bir sorunu yok. Bu sorun yaşayanlar kimler acaba?
Muhteşem diyemem ama iyiabi ben James Donkey 610 s i gördüm de emin olamadım James Donkey ürünlerini severim ama bu pek hoşuma gitmedi
Post automatically merged:
bilek desteği rahat mı ?