Neler Yeni

Max 300 tl f/p gamepad önerisi.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Bütçe
200
https://www.hepsiburada.com/xbox-one-kablosuz-kumanda-joystick-kol-p-gamearal118000 Bu tasarımda güzel bir wireless f/p gamepad arıyorum tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur (bu satıcı biraz dolandırıcı gibi geldi hiçbir satıcıda 300tl altı satılmayan ürün bu satıcıda bu fiyat garip geldi..) (kablosuz varsa aparatlı modeller olursa iyi olur malum pc nin bluetooth desteği yok .d) (Bütçe 250 300 e çıkabilirim max) (tasarımı benim için önemli o yüzden f 310 tarzı göze hitap etmeyen gamepad önerisi olmazsa iyi olur).

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Pusat pro stok gelince olabilir.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hocam şu modeli iki arkadaşım kullanıyor ve çok memnunlar, tasarım açısından biraz kötü duruyor ama gerçekte daha iyiymiş. Kullanan arkadaşlardan biri Apple fanboy, her şeyin en iyisini, en kalitelisini isteyen bir arkadaş ve çok beğendi. Alırken de çok araştırmışlar, daha iyisi yok diyorlar.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu modeli iki arkadaşım kullanıyor ve çok memnunlar, tasarım açısından biraz kötü duruyor ama gerçekte daha iyiymiş. Kullanan arkadaşlardan biri Apple fanboy, her şeyin en iyisini, en kalitelisini isteyen bir arkadaş ve çok beğendi. Alırken de çok araştırmışlar, daha iyisi yok diyorlar.
hocam f310 ve 710 tavsiyelerini biliyorum ama tipleri cidden itici (hiç 200-300tl verilecek tipleri yok .d) o yüzden daha göze hitap eden bir şeyler arıyorum bu fiyat bandında aşırı performans fark edeceğini düşünmüyorum ama pek bilgim yok ondan dolayı şöyle güzel bir tavsiye bulabilsem iyi olacak

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Logitech f710 yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum kötü bir gamepad değil ama bu windowsun son sürümlerinde bana çok çektirdi bağlantı kopma sorunları alıcıyla eşleşmeme gibi sorunlar yaşadım tasarım açısından çok büyük elin küçükse hiç tavsiye etmem elin ağrır o derece. Ama alınır mı alınır iyi bir marka uzun kullanımda bir sıkıntı yaşatmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer logitech gamepad almaya karar verirsen bunu öneririm logitech f710la aynı diyebilirim. Logitech f710 da driver sorunları ile uğraşan çok kişi var anlık kopmalarda olabiliyor zaten masaüstü bilgisayardan oynayacaksanız hiçbir fark hissetmezsiniz ayrıca 100 tl cebinizde kalır.(Önermeyin yazmışsın ama bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden biri)

Ayrıca 300 tl altı xbox one kolu orjinal olacağını sanmıyorum büyük ihtimal replika üründür.

Son düzenleme:

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Logitech f710 yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum kötü bir gamepad değil ama bu windowsun son sürümlerinde bana çok çektirdi bağlantı kopma sorunları alıcıyla eşleşmeme gibi sorunlar yaşadım tasarım açısından çok büyük elin küçükse hiç tavsiye etmem elin ağrır o derece. Ama alınır mı alınır iyi bir marka uzun kullanımda bir sıkıntı yaşatmaz.

Eğer logitech gamepad almaya karar verirsen bunu öneririm logitech f710la aynı diyebilirim. Logitech f710 da driver sorunları ile uğraşan çok kişi var anlık kopmalarda olabiliyor zaten masaüstü bilgisayardan oynayacaksanız hiçbir fark hissetmezsiniz ayrıca 100 TL cebinizde kalır.(Önermeyin yazmışsın ama bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden biri)

Ayrıca 300 TL altı xbox one kolu orjinal olacağını sanmıyorum büyük ihtimal replika üründür.
replika ürün olduğunun farkındayım tasarım olarak benzer bir ürün istediğim için o linki attım f710 veya 310 almayacağım maalesef fazla çirkinler.

Top Bottom