note 8 prodan çok daha iyi ve çok daha güncel telefonlar var mesela realme 7 poco x3 nfc note 9 pro note 9s bunlar note 8 prodan çok daha iyi telefonlar ve daha günceller yazdığım xiaomi telefonlar tüm güncellik grantiside almış ve note 8 proda mediatek işlemcisi var meditek önermiyorum ben buda özellik karşılaştırması https://www.epey.com/akilli-telefon...9-pro_xiaomi-redmi-note-9s-128gb_poco-x3-nfc/3000 TL şu anda ama bunu önermem aynısının 64 GB olanı daha uygun fiyatlı buyrun
eğer bütçeni arttırabiliyorsan 200 yada 100 tl poco x3 nfc al yoksada realme 7 note 9s yada note 9pro alabilirsinarkadaşlar max 3 bin TL olmak üzere teknosa, vatan, mediamarkt, incehesap vb. güvenilir mağazalardan önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar max 3 bin TL olmak üzere teknosa, vatan, mediamarkt, incehesap vb. güvenilir mağazalardan önerilerinizi bekliyorum
fiyatı 3200 TL attıgınız telefonun, teknosada 3200 TL ye oppo reno 4 lite var o daha iyi değil mi.![]()
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64 GB Türkiye Garantili Cep Telefonu 6 GB Gri Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6 GB+64 GB Cep Telefonu - Gri (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
poco x3 nfcarkadaşlar max 3 bin TL olmak üzere teknosa, vatan, mediamarkt, incehesap vb. güvenilir mağazalardan önerilerinizi bekliyorum