Max 3000TL Ayakkabı Önerisi

YigitE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Bütçe
3000
Önerebileceğiniz max 3K güzel ayakkabı var mı?

Nike blazer Low'lara bakabilirsin tam yazlık güzel bence çok güzel duruyorlar ben geçen gün aldım bi tane gelmesini bekliyorum
Converse'ler de eğer kot şort giymeyi seviyorsanız onun altına çok güzel gider
Vans'ların önü çabuk kırılıyor ama yine de onların da görüntüsü güzel bakabilirsin

Nike blazer Low'lara bakabilirsin tam yazlık güzel bence çok güzel duruyorlar ben geçen gün aldım bi tane gelmesini bekliyorum
Converse'ler de eğer kot şort giymeyi seviyorsanız onun altına çok güzel gider
Vans'ların önü çabuk kırılıyor ama yine de onların da görüntüsü güzel bakabilirsin
Hocam genç kitle ve akranlarimiz sagolsun dediğiniz modellerin hepsinden bıktım görünce midem bulanıyor özelliklere blazer yinede tercih meselesi

Hocam genç kitle ve akranlarimiz sagolsun dediğiniz modellerin hepsinden bıktım görünce midem bulanıyor özelliklere blazer yinede tercih meselesi
doğrudur hocam blazer uzun versiyonu dışarda ki 10 gençten 12'sinde var
low versiyonlar en azından daha az tercih ediliyor ve farklı versiyonları var ben klasiklerden almadım mesela daha farklı bir görünüşü var normal blazer low'dan biraz daha farklı olarak

doğrudur hocam blazer uzun versiyonu dışarda ki 10 gençten 12'sinde var
low versiyonlar en azından daha az tercih ediliyor ve farklı versiyonları var ben klasiklerden almadım mesela daha farklı bir görünüşü var normal blazer low'dan biraz daha farklı olarak
Dogrudur hocam
Dunk tercih edilebilir ve dediğiniz gibi air 1 lerin farklı tasarımları tercih edilebilir

basket ayakkabısı olarak iyi normalde de giyerdim ben

Geri