- Bütçe
- 3000
Merhaba, max 3000TL klavye bakıyorum. FPS oyunları oyunyorum ve genelde Warzone. En mantıklı klavye seçimi hangisi olur? Benim baktıklarım;
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
wraithesports.com

AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.

AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.

FGG Madlions MAD60/68 HE Mekanik Klavye
Not: Ürün stoklarımıza giriş yapmıştır. Siparişlerin kargoya verilme tarihi en geç 24 Şubat olarak öngörülmektedir. Önemli Not: Beyaz renkli MAD60/68 modellerinde tuş kapakları yan baskılıdır. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade...