kulaklik ariyorum poc icin wireless olursa daha iyi olur rahat hafif olmasi yeterli
kablolu galiba bu ama fiyati uyugn hafifse dusunebilirim suanlik aklimda cloud 3 vardi wireless olmasa daRazer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı - Siyah
bu uygunmudur hocam
kablosuz mu arıyordunkablolu galiba bu ama fiyati uyugn hafifse dusunebilirim suanlik aklimda cloud 3 vardi wireless olmasa da
onceligim okablosuz mu arıyordun
bütçeye kablosuz kulaklık bulman zor ama bir tane varonceligim o
magzaa guvenli midir yorum falan yok daBöyle bir ürün alabilirsin. Fiyatının ederi. Kaliteli bir üründür.![]()
Hyperx Cloud III Kırmızı Gaming Headset 727a9aa Mikrofonlu Kablolu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri
Hyperx Cloud III Kırmızı Gaming Headset 727a9aa Mikrofonlu Kablolu Oyuncu Kulaklığı fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Hyperx Cloud III Kırmızı Gaming Headset 727a9aa Mikrofonlu Kablolu Oyuncu Kulaklığı en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Satıcısı teknosa hocam.magzaa guvenli midir yorum falan yok da
ikinci el satiodu bi ara uyugn gorunce guvenesim gelmioSatıcısı teknosa hocam.![]()
Öyle düşünüyorsan mağazasından git satın al istersen.ikinci el satiodu bi ara uyugn gorunce guvenesim gelmio![]()
oyle yaptim hocam simdi aldim saolasion bise sorucam ama bu kulaklikta dts ayari die bisey var acinca ses bana garip geldi kapadim ne ise yariyor tamÖyle düşünüyorsan mağazasından git satın al istersen.
Daha kaliteli ses veriyor. Tabi buna alışmadığın için normaldir. Sen hangisinde rahatsan öyle kullanabilirsin.oyle yaptim hocam simdi aldim saolasion bise sorucam ama bu kulaklikta dts ayari die bisey var acinca ses bana garip geldi kapadim ne ise yariyor tam