max 300TL mouse önerisi

Road of Death

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
Bütçe
300
g300 kullanıyordum ve oldukça memnundum hatta g300s almayı düşünüyordum fakat geri dönüşlerden sonra vazgeçtim ne önerirsiniz
(hafifliğinin önemi çok fazla şu an 82 gramlık bir fare kullanıyorum ve daha fazla ağır olsun istemem)

İkisi de çok hafif.

İkisi de çok hafif.
peki ikisinden hangisini önerirsiniz

g300 kullanıyordum ve oldukça memnundum hatta g300s almayı düşünüyordum fakat geri dönüşlerden sonra vazgeçtim ne önerirsiniz
(hafifliğinin önemi çok fazla şu an 82 gramlık bir fare kullanıyorum ve daha fazla ağır olsun istemem)
Razer Viper mini öneririm kullanıyorum memnunum şuan 250 lira civarı itopyada indirimdeydi

Eline uygun olanı alman daha iyi olur çünkü özellikleri aynı.
daha önce Razer DeathAdder V2 Mini tarzında bir mouse kullandım fakat elimi ağrıtıyordu yapısından dolayı mıdır 315 gram olmasından mı bilmiyorum

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Wedi
daha önce Razer DeathAdder V2 Mini tarzında bir mouse kullandım fakat elimi ağrıtıyordu yapısından dolayı mıdır 315 gram olmasından mı bilmiyorum
Hocam attığım mouselar 5 kat daha hafif :D
İndirimdeymiş aklınızda bulunsun. @NakreS14 indirimi haber verdiğin için teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
Hocam attığım mouselar 5 kat daha hafif :D
İndirimdeymiş aklınızda bulunsun. @NakreS14 indirimi haber verdiğin için teşekkürler.
hocam itopya'dan alıp uzun süreler kargo beklemek istemiyorum buradan alacağım bildiğimiz GameGaraj/Exa bilgisayar değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,186
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri