Max 31k sistem önerisi

1080p'de kullanacağım hikayeli oyunlarda oynuyorum rekabetçi oyunlarda oynuyorum, belli bir şey yok.
hocam bütçeniz öyle bir şey ki her şeyden kıstım yine yetmedi bence alın o zaman bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

650w psu olan kasayı alabilir James Donkey'di sanırım hemde fiyat düşüyor biraz, Hazır sistemlerde değiştirebileceğimiz ürünler sınırlı olduğu için bütçeyi zorlaması normal toplama dizebilseydi daha farklı önerirdik.
James Donkey çok da kaliteli değil

hocam bütçeniz öyle bir şey ki her şeyden kıstım yine yetmedi bence alın o zaman bunu

Sizde yukarda belirtmişsiniz zaten bütçesi yetmiyor, Kasa genelde bu tarz hazır sistemlerde kullanıyor stok olanın PSU yetersiz kalır anakart'ı değişip kasayı James Donkey yaparsa hem bütçesi çıkışır hem de ileride önerdiğim gibi 16gb ram eklemesi ve SSD güncellemesini rahatlıkla yapabilir yani aldığı sistem ileriye dönük rahatlıkla yüksek seviyeli kartlarla, bileşenlerle güncellenebilecek bir hale gelir.

Sizde yukarda belirtmişsiniz zaten bütçesi yetmiyor, Kasa genelde bu tarz hazır sistemlerde kullanıyor stok olanın PSU yetersiz kalır anakart'ı değişip kasayı James Donkey yaparsa hem bütçesi çıkışır hem de ileride önerdiğim gibi 16gb ram eklemesi ve SSD güncellemesini rahatlıkla yapabilir yani aldığı sistem ileriye dönük rahatlıkla yüksek seviyeli kartlarla, bileşenlerle güncellenebilecek bir hale gelir.
hocam psu'dan sıkıntı çıkarsa bütün sistem heba olur. anakartı iyi alıcam diye 31k'yı çöpe atmak mı

Her şeyden kıstım dediğiniz sistemi atabilir misiniz? Bütçe artırma şansım olursa bakarım.

Benim attığım sistemdeki Biostar B650MT anakart kötü mü?

Her şeyden kıstım dediğiniz sistemi atabilir misiniz? Bütçe artırma şansım olursa bakarım.
sistem toplayarak şöyle oluyor:

toplam 32'ye yaklaşıyor 31800 gibi. bu fiyata ilk attığım 9060xt'li sistem alınabilir. ama illa nvidia olsun derseniz daha kaliteli parçalar ile böyle oluyor.

Benim attığım sistemdeki Biostar B650MT anakart kötü mü?
Kötü değil ama o bütçeye daha iyi alternatifleri var. Eğer bütçeyi çok az artırabilirseniz attığım sistemde özellikle anakart ve kasa için dediğim değişimleri yaparak alın ama dediğim gibi asıl tavsiyem size 9060XT'li sistem beklemeniz daha sağlıklı olur.

sistem toplayarak şöyle oluyor:

toplam 32'ye yaklaşıyor 31800 gibi. bu fiyata ilk attığım 9060xt'li sistem alınabilir. ama illa nvidia olsun derseniz daha kaliteli parçalar ile böyle oluyor.
Hocam, ekran kartı 9060 XT'li, işlemcisi de AMD olan hazır sistem var mı? Ona da bakayım.

@SebekeSuyu @trraenee hocam 35kya ortalama bi pc dizemezmiyiz sadece kasa. yada en düşük pc için kaç k lazım. zaten sonra güçlendiririm ama şuanda ortalama bişey lazım

Ekler

• 1752669966663.webp
    1752669966663.webp
    36.2 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,502
Üyeler
183,130
Son üye