olur büyük ihtimalBu fiyatta daha iyisini bulabilir miyim?
Bu fiyatta daha iyisi varsa atabilir misin?olur büyük ihtimal
1000 lira ekleyebilirsenizBu fiyatta daha iyisi varsa atabilir misin?
En fazla bu kadar çıkabiliyorum, ekleyemem maalesef.1000 lira ekleyebilirseniz
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...2gb-nvme-m2-ssd-nvme-sistem-tavsiyesi-p-53154
ekleyemem derseniz benzer performans verecek daha kaliteli markalar bulunur gibi
peki bir marka fanboyluğunuz var mı mesela sadece nvidia ekran kartı olacak gibiEn fazla bu kadar çıkabiliyorum, ekleyemem maalesef.
Bu fiyatta daha iyisini bulabilir miyim?
Nvidia olsa daha iyi olur ama AMD de olur, daha iyiyse.peki bir marka fanboyluğunuz var mı mesela sadece nvidia ekran kartı olacak gibi
sadece kasayı msi mag forge yapınca 30800 falan yapıyo zaten![]()
Stratos Pulse | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasayı MSI MAG FORCE yapın, Anakart'ı B650M R alın ram belleği de aynı markanın 16x2 yapabilirseniz tertemiz sistem olur.
çözünürlük ne peki? ve ne tarz oyunlar içinNvidia olsa daha iyi olur ama AMD de olur, daha iyiyse.
Biliyorum hocam ben değişmesini önerdiklerimi söyledim kendisi ayarlar ona göre ama anakart'ı kesin değiştirmeli bence o sistemdesadece kasayı msi mag forge yapınca 30800 falan yapıyo zaten
Eğer aciliyetiniz yoksa İnce Hesap gaming gecesini bekleyip 9060xt ekran kartlı indirimli bir sistem düşerse almanız daha iyi olur sizin için bilmiyorsanız her cuma oluyor.Nvidia olsa daha iyi olur ama AMD de olur, daha iyiyse.
31'in üstüne çıkamıyor. anakart değişirse psu c4 olurBiliyorum hocam ben değişmesini önerdiklerimi söyledim kendisi ayarlar ona göre ama anakart'ı kesin değiştirmeli bence o sistemde
1080p'de kullanacağım hikayeli oyunlarda oynuyorum rekabetçi oyunlarda oynuyorum, belli bir şey yok.sadece kasayı msi mag forge yapınca 30800 falan yapıyo zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çözünürlük ne peki? ve ne tarz oyunlar için
650w psu olan kasayı alabilir James Donkey'di sanırım hemde fiyat düşüyor biraz, Hazır sistemlerde değiştirebileceğimiz ürünler sınırlı olduğu için bütçeyi zorlaması normal toplama dizebilseydi daha farklı önerirdik.31'in üstüne çıkamıyor. anakart değişirse psu c4 olur