Çözüldü✓ 1000w Psu Önerileri ?

144Hz

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
9000
Merhabalar,

Ryzen 7 7800X3D ve RX 9070 XT sistem için 1000W güç kaynağı almayı düşünüyorum. Önceliğim kalite, güvenlik ve dayanıklılık. Elektrik kesintileri, voltaj dalgalanmaları ve benzeri durumlarda sistemi iyi koruyabilecek kaliteli bir PSU öneriniz var mı? Bütçem yaklaşık 9.000 TL, bu rakamı geçmezse sevinirim.​

enermax bilinmedik markaları almam maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi bir psu bunu öneririm
🥰🥰🥰
Bütçe belirttim bende isterim en iyisini almayı da.

Ben ironi için dedim arkadaşın önerdiği enermaxla arasındaki tek fark gold ve platinium sertifika olması 2 side aynı seviyede psu
Hatta enermax platinium a yakın performans sunuyor Dostum ve yıllardır bu işi yapıyorlar

Sırf marka alıcam diye b- tier psu lar alma

Enermax çok çok iyi bir marka bundan iyisini bulamazsın

Enermax piyasadaki en iyi 3-4 PSU üreticisinden birisi. Ayrıca bu PSU hatam yoksa A tier olması lazım. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi PSU'lardan birisi.

Ekleme: Bende 850W'ı var aynısının, fanlarında bir sorun yok, start-stop yok. Fan sorununu bilmiyorum bu ürünün. Sesli falan mı fanları normalde? Bende çok sessiz.

Bilinmedik marka enermax da güldüm yaa sırf Türkiye pazarına geç girdi diye PSU yu kötülemek bu olsa gerek herhalde. Enermax, Be Quite,Seasonic Bunlar çok sağlam psu markalarıdır en hardcore cybenetics spmuçlarından bili Titanyum sertifikası alabilen markalarıdır.

Enermax piyasadaki en iyi 3-4 PSU üreticisinden birisi. Ayrıca bu PSU hatam yoksa A tier olması lazım. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi PSU'lardan birisi.

Ekleme: Bende 850W'ı var aynısının, fanlarında bir sorun yok, start-stop yok. Fan sorununu bilmiyorum bu ürünün. Sesli falan mı fanları normalde? Bende çok sessiz.
A-tier ne demek A-tier+ bir psu yukarıdaki mesajımda da Türkiyede isim yapmamış aynı seviyede PSU markalarını bıraktım.

Yüksek değerlere çıktığında psu farketmezsizin Coil whine yapabilir Bu tek psu ya özel deil

A tier psu evet

Bilinmedik marka enermax da güldüm yaa sırf Türkiye pazarına geç girdi diye PSU yu kötülemek bu olsa gerek herhalde. Enermax, Be Quite,Seasonic Bunlar çok sağlam psu markalarıdır en hardcore cybenetics spmuçlarından bili Titanyum sertifikası alabilen markalarıdır.

A-tier ne demek A-tier+ bir psu yukarıdaki mesajımda da Türkiyede isim yapmamış aynı seviyede PSU markalarını bıraktım.
Kötüleme amaçlı değil ama diğer markalar gibi en azından satılmıyor ve 10 yıllık gibi bir garantileri yok bir msı değil mesela Uzun vadeli güven veremiyor.

Ben ironi için dedim arkadaşın önerdiği enermaxla arasındaki tek fark gold ve platinium sertifika olması 2 side aynı seviyede psu
Hatta enermax platinium a yakın performans sunuyor Dostum ve yıllardır bu işi yapıyorlar

Sırf marka alıcam diye b- tier psu lar alma

Enermax çok çok iyi bir marka bundan iyisini bulamazsın

O kadar da değil... ASUS çok daha iyi ENERMAX Rev III'e göre. ASUS'un tek alınmamasındaki sebebi kazık olması zaten.

Geri