Max 350 TL klavye

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,609
Arkadaşlar Max 350 TL ye gaming bir klavye alacağım. Mekanik klavye takıntım yok. Ancak mekanik olursa da blue switch olsun isterim. Bilek desteği uzun olsa güzel olur. Önerebileceğiniz klavye var mı? önümüzdeki hafta alacağım.

Öncelikle öneririm yok ama blue Switch önermem fps oyunları oynuyorsan

Aklımda logitech g213 var sizce nasıl? Malzeme kalitesi felen.
MK110 alınabilir mekanik takıntın yoksa. Yazılımı yok sadece. Mekanik hisli 8ms-75ms tepkime süresine sahip.

Arkadaşlar Max 350 TL ye gaming bir klavye alacağım. Mekanik klavye takıntım yok. Ancak mekanik olursa da blue switch olsun isterim. Bilek desteği uzun olsa güzel olur. Önerebileceğiniz klavye var mı? önümüzdeki hafta alacağım.

Ben almıyorum bari sen al reiz, şu karizmaya şu asalete bakarmısın yaw, Razer aga işte yapıyor adamlar yaw.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şekil Şukul klavye işte.

Ben almıyorum bari sen al reiz, şu karizmaya şu asalete bakarmısın yaw, Razer aga işte yapıyor adamlar yaw.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şekil Şukul klavye işte.
Evet bugün bende baktım çok beğendim :D Sonuçta Razer baba üretmiş :D Yazılımı ve rgb leri var mı yani sadece yeşil mi yanıyor yoksa full rgb mi?

Evet bugün bende baktım çok beğendim :D Sonuçta Razer baba üretmiş :D Yazılımı ve RGB leri var mı yani sadece yeşil mi yanıyor yoksa full RGB mi?

Fotoğraflar da farklı renkler de mevcut, muhtemelen program desteği vardır ama sadeliği ve tek renk olarak yanması falan baya hoşuma gitti, tabii sen rengarenk seviyor isen bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,937
Üyeler
199,251
Son üye
corvaht

Geri