xiaomiden ne önerirsiniz?Poco X3 NFC ve M51.
Ama poco tokatlar
Poco X3 NFC Xiaomi zatenxiaomiden ne önerirsiniz?
bilmiyordum kusura bakmayın, tasarımını pek beğenmiyorum onun ya. Daha çok redmi note düşünüyorumPoco X3 NFC Xiaomi zaten
O fiyata alabileceğin en iyi telefon X3. Hatta 4000 TL’ye kadar da en iyisi o.bilmiyordum kusura bakmayın, tasarımını pek beğenmiyorum onun ya. Daha çok redmi note düşünüyorum
4000 tl ye kadar x3 değil tabii kiO fiyata alabileceğin en iyi telefon X3. Hatta 4000 TL’ye kadar da en iyisi o.
Mi note 10 Lite daha iyi benceeğer 500 TL daha ekleyebilirsen mi 10 lite 5g al snapdragon 765g işlemcisi var bu fiyat aralığında aşşırı güçlü bi işlemci bende kullanıyorum telefonu hiç bi oyunda ultrada kasmadı pili çok uzun gitmiyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
4000 TL ye akdar x3 değil tabii ki
mi note 10 lite sadece dış tasarımı iyi ve kronik sorunları var + 730 g var içinde 765g ye yaklaşamaz bileMi note 10 Lite daha iyi bence
mi 10 lite dediğiniz telefon türkiye garantili bulmak zor sanırım, baktım hepsi ithalatçı garantili. Türkiye olanı mi note 10, arada pek fark var mı? 4k koyamam hocam bu arada, mi note 10 en azından 3700 tleğer 500 TL daha ekleyebilirsen mi 10 lite 5g al snapdragon 765g işlemcisi var bu fiyat aralığında aşşırı güçlü bi işlemci bende kullanıyorum telefonu hiç bi oyunda ultrada kasmadı pili çok uzun gitmiyor ama
4000 TL ye kadar x3 değil tabii ki
mi note 10 lite sadece dış tasarımı iyi ve kronik sorunları var + 730 g var içinde 765g ye yaklaşamaz bile
Mi note 10 Lite daha iyi bence
Düz 10 liteden
X3 en f/p telefon.eğer 500 TL daha ekleyebilirsen mi 10 lite 5g al snapdragon 765g işlemcisi var bu fiyat aralığında aşşırı güçlü bi işlemci bende kullanıyorum telefonu hiç bi oyunda ultrada kasmadı pili çok uzun gitmiyor ama
4000 TL ye kadar x3 değil tabii ki
pili yüksek oyunlarda mı uzun gitmiyor yoksa normal kullanımdada mı uzun gitmiyorpili çok uzun gitmiyor ama