Max 35k laptop önerisi

omergfx28

80+
Reaksiyon skoru
45
Tercihen minimum RTX4050 ve 16gb ram istiyorum...
Yazılım ve nadir de olsa oyun için kullanılacak...
Lenevo loq ve hp victus arasında kaldım... Yardımcı olursanız sevinirim...

LOQ kullanıyorum ve öneririm. Sadece 170w adaptör ile geliyor battery draining yapıyor. 02129120134 numarasından 230w adaptör isteyin.

LOQ kullanıyorum ve öneririm. Sadece 170w adaptör ile geliyor battery draining yapıyor. 02129120134 numarasından 230w adaptör isteyin.
aynen kanka madem insanlara arayın isteyin diyosun madem bu kadar cok biliyon kendin bi arasana o attığın numarayı konusmayıda kayda al at bakalım foruma bizde duyalım veriyolar mıymış seni yanlış yönlendirmeden şikayet ediyorum modaretörlere

aynen kanka madem insanlara arayın isteyin diyosun madem bu kadar cok biliyon kendin bi arasana o attığın numarayı konusmayıda kayda al at bakalım foruma bizde duyalım veriyolar mıymış seni yanlış yönlendirmeden şikayet ediyorum modaretörlere
Ses kayıtı atmam yasalara aykırı ve etik değil. Yaşınız 10 falan sanırım. İstediğiniz kadar şikayet edin.

Ses kayıtı atmam yasalara aykırı. Yaşınız 10 falan sanırım. İstediğiniz kadar şikayet edin.
ben hukuk okuyorum kardeşim bana mı anlatıyosun yasayı sen o numarayı ara bakiyimde servisten yok cevabını alınca mahkemelik olursan burdayım ama

kime ne anlatıyon aga bende biliyorum yasak olduğunu zaten yapmicağını bildiğim için dedim sen ara bize tecrübelerini anlatırsın ama bataryayı alamayınca mahkemelik olursan burdayım
Adaptörü alamazsam en kötü fiyat ödeyerek alırım. Ama fiyat ödeyerek alırsamda saklamam.

Adaptörü alamazsam en kötü fiyat ödeyerek alırım. Ama fiyat ödeyerek alırsamda saklamam.
o zaman 2000 tlde adaptöre bayılıcaksa alan kişi bu laptopu almanın ne artısı kalıyo gider rakiplerini alır bu bütçede o 2000tl ile de diğer özellikleri daha iyi bir laptop alır

o zaman 2000 tlde adaptöre bayılıcaksa alan kişi bu laptopu almanın ne artısı kalıyo gider rakiplerini alır bu bütçede o 2000tl ile de diğer özellikleri daha iyi bir laptop alır
En kötü dedim. Daha belli bile değil. Adaptörü alınca nasıl aldığımı ve servis kalitesi hakkında konu açacağım zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,536
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri