tinyurl.com
aynen kanka madem insanlara arayın isteyin diyosun madem bu kadar cok biliyon kendin bi arasana o attığın numarayı konusmayıda kayda al at bakalım foruma bizde duyalım veriyolar mıymış seni yanlış yönlendirmeden şikayet ediyorum modaretörlereLOQ kullanıyorum ve öneririm. Sadece 170w adaptör ile geliyor battery draining yapıyor. 02129120134 numarasından 230w adaptör isteyin.
Ses kayıtı atmam yasalara aykırı ve etik değil. Yaşınız 10 falan sanırım. İstediğiniz kadar şikayet edin.aynen kanka madem insanlara arayın isteyin diyosun madem bu kadar cok biliyon kendin bi arasana o attığın numarayı konusmayıda kayda al at bakalım foruma bizde duyalım veriyolar mıymış seni yanlış yönlendirmeden şikayet ediyorum modaretörlere
ben hukuk okuyorum kardeşim bana mı anlatıyosun yasayı sen o numarayı ara bakiyimde servisten yok cevabını alınca mahkemelik olursan burdayım amaSes kayıtı atmam yasalara aykırı. Yaşınız 10 falan sanırım. İstediğiniz kadar şikayet edin.
ben hukuk okuyorum kardeşim bana mı anlatıyosun yasayı sen o numarayı ara bakiyimde servisten yok cevabını alınca mahkemelik olursan burdayım ama
kime ne anlatıyon aga bende biliyorum yasak olduğunu zaten yapmicağını bildiğim için dedim sen ara bize tecrübelerini anlatırsın ama bataryayı alamayınca mahkemelik olursan burdayımBilmeden konuşuyorsunuz.![]()
İzinsiz Ses ve Görüntü Kaydı Almak Suçu ve Cezası
İzinsiz ses ve görüntü kaydı alınması, Türk Ceza Kanunu’nda yer alan özel hayatın gizliliği suçu kapsamında değerlendirilmektedir.kulacoglu.av.tr
Adaptörü alamazsam en kötü fiyat ödeyerek alırım. Ama fiyat ödeyerek alırsamda saklamam.kime ne anlatıyon aga bende biliyorum yasak olduğunu zaten yapmicağını bildiğim için dedim sen ara bize tecrübelerini anlatırsın ama bataryayı alamayınca mahkemelik olursan burdayım
o zaman 2000 tlde adaptöre bayılıcaksa alan kişi bu laptopu almanın ne artısı kalıyo gider rakiplerini alır bu bütçede o 2000tl ile de diğer özellikleri daha iyi bir laptop alırAdaptörü alamazsam en kötü fiyat ödeyerek alırım. Ama fiyat ödeyerek alırsamda saklamam.
En kötü dedim. Daha belli bile değil. Adaptörü alınca nasıl aldığımı ve servis kalitesi hakkında konu açacağım zaten.o zaman 2000 tlde adaptöre bayılıcaksa alan kişi bu laptopu almanın ne artısı kalıyo gider rakiplerini alır bu bütçede o 2000tl ile de diğer özellikleri daha iyi bir laptop alır
peki hocam beklemedeyizEn kötü dedim. Daha belli bile değil. Adaptörü alınca nasıl aldığımı ve servis kalitesi hakkında konu açacağım zaten