R5 7500f ve rx 9060xt 16gb ile sistem toplayabilirsiniz fazla vaktim olmadığı için fazla detay veremedim
Tektek parça kalitesini bilmiyorum ama bende böyle bir sistem toplayacağım tektek toplayınca 33-34k gibi bir fiyat çıktı bence 700tl fark verip alınabilirReis bu sistem nasıl![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
dün indirime girmişti fiyatı düşmüştü yine cuma gününü bekle 22.00 da indirime girebilir güzel sistemdir.Reis bu sistem nasıl![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Reis evet dün indirime girmişti aklımdaydı ama unutmuştum ya zaten bu sistemi arkadaşıma alacam o istiyor da aceleci biri bugün hallet diyor bana neyse fiyat farkına değecekse alırım bunudün indirime girmişti fiyatı düşmüştü yine cuma gününü bekle 22.00 da indirime girebilir güzel sistemdir.
https://www.incehesap.com/crimson-i...61028,2360734,2360737,2399492,2361088,2435340 şöyle özelleştirdiğim şekliyle alabilirsiniz ama önerim ilerde aynı ramden bir tane daha alıp 2x16 yapmanız.Reis evet dün indirime girmişti aklımdaydı ama unutmuştum ya zaten bu sistemi arkadaşıma alacam o istiyor da aceleci biri bugün hallet diyor bana neyse fiyat farkına değecekse alırım bunu
Reis neyi değiştirdinhttps://www.incehesap.com/crimson-i...61028,2360734,2360737,2399492,2361088,2435340 şöyle özelleştirdiğim şekliyle alabilirsiniz ama önerim ilerde aynı ramden bir tane daha alıp 2x16 yapmanız.
kasa , ana kart , ssdReis neyi değiştirdin
Reis eline sağlık ama fiyatı iyi mi böyle bu fiyata daha iyi bir sistem yoksa alıyım bunukasa , ana kart , ssd
ana kart a620h kaliteli değil kötü bir model piyasadaki en fps olan b650m-f / m-r olan modeli koydum , ssd çok giriş modeldi ufak bir farkla kioxia g3 seçtim orta kalite iyi bir ssd , kasa + psu değiştim gamepower , frisby , rampage gibi markalardan psu alınmaz vento koydum yani fsp nin markası daha stabil ve iyi olacaktır.
+ söylemeyi unuttum düzelterek yazıyorum soğutucuyu da değiştirdim 8cm bir şey asla soğutamaz çünkü![]()
kendin toplasan daha kaliteli parçalar ile aynı fiyata toplarsın fakat hazır olarak en f/p 9060xt sistemlerden biri bu eğer sabır ederim dersen cuma günü fiyatı cidden iyi düşüyor bu sistemin attığım şekil ile 37k tutuyor dün indirime 33-34k arası bir şey tutuyorduReis eline sağlık ama fiyatı iyi mi böyle bu fiyata daha iyi bir sistem yoksa alıyım bunu
Reis o fiyata önerebileceğin iyi bir sistem varmıkendin toplasan daha kaliteli parçalar ile aynı fiyata toplarsın fakat hazır olarak en f/p 9060xt sistemlerden biri bu eğer sabır ederim dersen cuma günü fiyatı cidden iyi düşüyor bu sistemin attığım şekil ile 37k tutuyor dün indirime 33-34k arası bir şey tutuyordu![]()
33-34k civarında 8gb ekran kartlı modeller oluyor onları da almak büyük ölü yatırım o yüzden dediğim gibi biraz sabır edin veya direkt 37k ya yapıştırabilirsin.Reis o fiyata önerebileceğin iyi bir sistem varmı