Max 35K Sadece Kasa Önerisi

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar Max 35K sadece kasa önerisi lazım şuan o fiyata en iyi kasa budur diyebileceğimiz kasa varmı

Tektek parça kalitesini bilmiyorum ama bende böyle bir sistem toplayacağım tektek toplayınca 33-34k gibi bir fiyat çıktı bence 700tl fark verip alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama tavsiyem ince hesabın gaming gecesi var cuma saat 22.00da orda baya indirim oluyor bu cuma 31k e vardı

dün indirime girmişti fiyatı düşmüştü yine cuma gününü bekle 22.00 da indirime girebilir güzel sistemdir.
Reis evet dün indirime girmişti aklımdaydı ama unutmuştum ya zaten bu sistemi arkadaşıma alacam o istiyor da aceleci biri bugün hallet diyor bana neyse fiyat farkına değecekse alırım bunu

Reis neyi değiştirdin
kasa , ana kart , ssd
ana kart a620h kaliteli değil kötü bir model piyasadaki en fps olan b650m-f / m-r olan modeli koydum , ssd çok giriş modeldi ufak bir farkla kioxia g3 seçtim orta kalite iyi bir ssd , kasa + psu değiştim gamepower , frisby , rampage gibi markalardan psu alınmaz vento koydum yani fsp nin markası daha stabil ve iyi olacaktır.

+ söylemeyi unuttum düzelterek yazıyorum soğutucuyu da değiştirdim 8cm bir şey asla soğutamaz çünkü :D

kasa , ana kart , ssd
ana kart a620h kaliteli değil kötü bir model piyasadaki en fps olan b650m-f / m-r olan modeli koydum , ssd çok giriş modeldi ufak bir farkla kioxia g3 seçtim orta kalite iyi bir ssd , kasa + psu değiştim gamepower , frisby , rampage gibi markalardan psu alınmaz vento koydum yani fsp nin markası daha stabil ve iyi olacaktır.

+ söylemeyi unuttum düzelterek yazıyorum soğutucuyu da değiştirdim 8cm bir şey asla soğutamaz çünkü :D
Reis eline sağlık ama fiyatı iyi mi böyle bu fiyata daha iyi bir sistem yoksa alıyım bunu

Reis eline sağlık ama fiyatı iyi mi böyle bu fiyata daha iyi bir sistem yoksa alıyım bunu
kendin toplasan daha kaliteli parçalar ile aynı fiyata toplarsın fakat hazır olarak en f/p 9060xt sistemlerden biri bu eğer sabır ederim dersen cuma günü fiyatı cidden iyi düşüyor bu sistemin attığım şekil ile 37k tutuyor dün indirime 33-34k arası bir şey tutuyordu :D

kendin toplasan daha kaliteli parçalar ile aynı fiyata toplarsın fakat hazır olarak en f/p 9060xt sistemlerden biri bu eğer sabır ederim dersen cuma günü fiyatı cidden iyi düşüyor bu sistemin attığım şekil ile 37k tutuyor dün indirime 33-34k arası bir şey tutuyordu :D
Reis o fiyata önerebileceğin iyi bir sistem varmı

Reis o fiyata önerebileceğin iyi bir sistem varmı
33-34k civarında 8gb ekran kartlı modeller oluyor onları da almak büyük ölü yatırım o yüzden dediğim gibi biraz sabır edin veya direkt 37k ya yapıştırabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri