Neler Yeni

Yardım Max 3800tl Kamerası Ve İşlemcisi En İyi Telefonlar

VitoScaletta

80+ Gold
Redmi Note 9 Pro
niye ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

realme 6 pro 8gb ram ve işlemcisi çok ilgimi çekiyor kamerası da güzel galiba realme 6 pro alıcam

.

Son düzenleme:

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
niye ?

realme 6 pro 8gb ram ve işlemcisi çok ilgimi çekiyor kamerası da güzel galiba realme 6 pro alıcam

.
sen bilirsin ben almıcam sonuçta

VitoScaletta

80+ Gold
3650 Lira Mİ Note 10 Lite Öneririm harika telefon çıkamam demişsin babana söyle o 150 liranın 50 lirasını havale ediyim çıksın pişman olmazsın amoled ekran çok şık kamera güzel batarya güzel daha ne lazım işlemci orta sınıf gündelik işlere yeter ama oyun canavarı değil zaten öyle model arıyorsan mi 8 veya poco f1 gibi cihazlara bak.
Mi note 10 lite aldım.Bazı yazılımsal sebeplerden dolayı iade ettim.
Telefonda proximity sensor sıkıntısı var.
Ghost touch sorunu 2 defa karşıma çıktı maalesef telefon kendi kendine dokunma algıladı.
Wifi çekim menzili çok düşük s6 edgenin çektiği yerlerde sinyal bile alamıyordu.
Arama yaparken tuş ile ekranı kilitlediğimde telefon uyanmıyordu.
Maalesef 3 gün severek kullandığım telefonu iade etmek durumunda kaldım. vallaha bende onu düşündümde baya bi sorunu var o telefonun

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Mi note 10 lite aldım.Bazı yazılımsal sebeplerden dolayı iade ettim.
Telefonda proximity sensor sıkıntısı var.
Ghost touch sorunu 2 defa karşıma çıktı maalesef telefon kendi kendine dokunma algıladı.
Wifi çekim menzili çok düşük s6 edgenin çektiği yerlerde sinyal bile alamıyordu.
Arama yaparken tuş ile ekranı kilitlediğimde telefon uyanmıyordu.
Maalesef 3 gün severek kullandığım telefonu iade etmek durumunda kaldım. vallaha bende onu düşündümde baya bi sorunu var o telefonun
Ben xiaomi sevmiyorum sen bilirsin ama servisi falan guvenli olsun elden alim falan dersen bence samsung m31 var batarya güzel kameralar da vok güzel işlemcide sana yeter bence çok iyi
Ben bu telefonu 2 kişiye daha tavsiye ettim aldılar memnunlar hatta biri baya oyun oynuyo işlemciyi zorluyo telefon iyi kasmiyo sen bilirsin

Ben xiaomi sevmiyorum sen bilirsin ama servisi falan guvenli olsun elden alim falan dersen bence samsung m31 var batarya güzel kameralar da vok güzel işlemcide sana yeter bence çok iyi
Ben bu telefonu 2 kişiye daha tavsiye ettim aldılar memnunlar hatta biri baya oyun oynuyo işlemciyi zorluyo telefon iyi kasmiyo sen bilirsin
Bu arada bende kullandım 2 3gun sorun varsa sorabilirsin

VitoScaletta

80+ Gold
realme 6 kararı aldım çünkü alınca 4 yıl rahat kullanıcam belkide daha fazla eğer kronik sorunluysa beni delirtir hem realme 6 pro 90 hz işlemci olarak daha güçlü ve 8gb rami var ama kamerasından çok da emin değilim video performansı biraz kötü ama daha geleceğe yönelik gibi gözüküyor ginede sağol yardım ettiğin için

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
realme 6 kararı aldım çünkü alınca 4 yıl rahat kullanıcam belkide daha fazla eğer kronik sorunluysa beni delirtir hem realme 6 pro 90 hz işlemci olarak daha güçlü ve 8gb rami var ama kamerasından çok da emin değilim video performansı biraz kötü ama daha geleceğe yönelik gibi gözüküyor ginede sağol yardım ettiğin için
Islemci arasında çok fark yok. Realms ninki daha iyi ama çok fark yok. Işletim sisteminin kolaylığı ve kullanışlılığı ve daha çok özelliği olduğu için m31 al bence iyi aksamlar

Islemci arasında çok fark yok. Realms ninki daha iyi ama çok fark yok. Işletim sisteminin kolaylığı ve kullanışlılığı ve daha çok özelliği olduğu için m31 al bence iyi aksamlar
Ve kamerada hiç üzmez hatta gülümsetir çok iyi

Gamer_g

80+ Bronze
biliyosunuz bilgisayarımı satıcam bilgisayarsız kalıcam ve şuanki telefonum eskiden a101 e gelen 800 TL lik honor bi telefon berbat 480 p video üstünde kasıyor vs ben youtube video çekmek istiyorum birazda oyun oynamak tabi lol mobile çıkıcak normalde Xiaomi Mi MIX 2S almayı düşünüyodum snapdragon 845 gibi baya güçlü işlemcisi olduğundan ve fiyatından dolayı lakin ön kamerası 5 mp arka kamerasıda 10 mp mi 12 mp ne ve aşırı kötü yani adamlar sırf o işlemci olsun diye herşeyden kısmışlar bana video kalitesi olarak çok iyi bi telefon lazım işlemciside video montajlayabileceğim kadar ve PUBG mobile lol mobile (wild rift ) oynayabileceğim kadar güzel olmalı kasma olmamalı ne önerirsiniz ama kamera cidden önemli video kalitesi olarak youtube attığımda sırıtmaması lazım neler önerebilirsiniz

3.5 üstüne çıkamam babam diyor

@xKaanCKx

VitoScaletta

80+ Gold

Ve kamerada hiç üzmez hatta gülümsetir çok iyi
m 31 de babamın telefonuda harbiden işlemcisi 2 sinden de daha mı güçlü 2 sinden daha ucuz olup işlemcisi daha mı güçlü kamerası nasıl acaba ana babamın telefonu :D

Gamer_g

80+ Bronze
Sakın alma sar (radyasyon)değeri çok yüksek kanser riski var ağrı olabilir.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
A51 özellik olarak m31 e yakın ama m31 daha iyi ve daha ucuz suan kampanya var normalde 3200 tl şuan 2.799

Sakın alma sar (radyasyon)değeri çok yüksek kanser riski var ağrı olabilir.
Sağdaki Samsung soldaki realme 6
Yok 1.6 ya kadar normal

m 31 de babamın telefonuda harbiden işlemcisi 2 sinden de daha mı güçlü 2 sinden daha ucuz olup işlemcisi daha mı güçlü kamerası nasıl acaba ana babamın telefonu :D
Hangisini kiyasliyosun m31 ile?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,328
Üyeler
166,358
Son üye
ramazans1234
Top Bottom