TmmA51 özellik olarak m31 e yakın ama m31 daha iyi ve daha ucuz suan kampanya var normalde 3200 TL şuan 2.799
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok 1.6 ya kadar normal
Hangisini kiyasliyosun m31 ile?
TmmA51 özellik olarak m31 e yakın ama m31 daha iyi ve daha ucuz suan kampanya var normalde 3200 TL şuan 2.799
Yok 1.6 ya kadar normal
Hangisini kiyasliyosun m31 ile?
Valla ben çıktığı gibi 3'e 128/6 olanını almıştım. Kamerası leş gibi. Mi9t yi bırakıp mi 10 pro ya geçtim oh ve kamera neymiş görmüş oldum.ne biliyim ben yaw ama ben olsam mi9t alırdım
realme 6 pro kamerası ve özellikleri daha iyi değilmi
Valla ben çıktığı gibi 3'e 128/6 olanını almıştım. Kamerası leş gibi. Mi9t yi bırakıp mi 10 pro ya geçtim oh ve kamera neymiş görmüş oldum. Ayrıca Xiaomi nin yazılımları leş gibi.ne biliyim ben yaw ama ben olsam mi9t alırdım
samsung galaxy m51 ön kamerası güzel 7000 mah da bataryası var maşşalahValla ben çıktığı gibi 3'e 128/6 olanını almıştım. Kamerası leş gibi. Mi9t yi bırakıp mi 10 pro ya geçtim oh ve kamera neymiş görmüş oldum. Ayrıca Xiaomi nin yazılımları leş gibi.
A51 e göre realms ama hala diyorum m31 daha iyirealme 6 pro kamerası ve özellikleri daha iyi değilmi
3800tl maşşallah biliyorum o fiyata dünyadaki en iyi telefon ama bütçeni aşıyosamsung galaxy m51 ön kamerası güzel 7000 mah da bataryası var maşşalah
https://www.hepsiburada.com/samsung...-garantili-p-HBV00000Q7L4Y?magaza=AzimTicaret bu sitede 3500 var lakin güvenilirmidir bu sitedede pil gücü 4000 mah gözüküyor Allah AllahA51 e göre realms ama hala diyorum m31 daha iyi
3800tl maşşallah biliyorum o fiyata dünyadaki en iyi telefon ama bütçeni aşıyo
ama 6 gb rammişA51 e göre realms ama hala diyorum m31 daha iyi
3800tl maşşallah biliyorum o fiyata dünyadaki en iyi telefon ama bütçeni aşıyo
Samsung yazılımları telefona göre optimize ettiği için 6gb hayli hayli yetiyohttps://www.hepsiburada.com/samsung...-garantili-p-HBV00000Q7L4Y?magaza=AzimTicaret bu sitede 3500 var lakin güvenilirmidir bu sitedede pil gücü 4000 mah gözüküyor Allah Allah
ama 6 gb rammiş
Bi dk bekle link atimhttps://www.hepsiburada.com/samsung...-garantili-p-HBV00000Q7L4Y?magaza=AzimTicaret bu sitede 3500 var lakin güvenilirmidir bu sitedede pil gücü 4000 mah gözüküyor Allah Allah
ama 6 gb rammiş
Samsung kendi satiyo tikli mağazahttps://www.hepsiburada.com/samsung...-garantili-p-HBV00000Q7L4Y?magaza=AzimTicaret bu sitede 3500 var lakin güvenilirmidir bu sitedede pil gücü 4000 mah gözüküyor Allah Allah
ama 6 gb rammiş
m31 işlemci ve kamera yönünden daha zayıf değilmi birde babamla aynı telefonu falan kullanmış olucamSamsung yazılımları telefona göre optimize ettiği için 6gb hayli hayli yetiyo
Bi dk bekle link atim
Samsung kendi satiyo tikli mağaza
Samsung Galaxy M31 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) 3.099,00 TL yerine 2.899,00 TL
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2023 - n11.com
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
Islemci az bir farkla realms daha iyi ama kamerada samsung daha iyi net samsung un lenslerini birçok firma kullaniyorm31 işlemci ve kamera yönünden daha zayıf değilmi birde babamla aynı telefonu falan kullanmış olucam
Baban niye aldi bataryasi için mi?m31 işlemci ve kamera yönünden daha zayıf değilmi birde babamla aynı telefonu falan kullanmış olucam
peki m51 daha iyi video çekmede yoksa realme 6 pro ben m51 işlemcisini tam anlayamadım snapdragon 720g den daha mı güçlü değilmi hangi işlemciye yakınIslemci az bir farkla realms daha iyi ama kamerada samsung daha iyi net samsung un lenslerini birçok firma kullaniyor
O 730g 720g nin bir üst modeli yani daha iyipeki m51 daha iyi video çekmede yoksa realme 6 pro ben m51 işlemcisini tam anlayamadım snapdragon 720g den daha mı güçlü değilmi hangi işlemciye yakın