firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
snapdragon 720Grealme kamerası iyiymiş lakin işlemcisi ne
snapdragon 720Grealme kamerası iyiymiş lakin işlemcisi ne
Qualcomm Snapdragon 720G (SM7125)realme kamerası iyiymiş lakin işlemcisi ne
Pro modelinde bulunuyor yine doğru bir yandanbunlar niye milleti kandırıyo
sizce ithalatcı garantili alınır mı? yoksa türkiye garantisi mi alınmalısnapdragon 720G
bence trsizce ithalatcı garantili alınır mı? yoksa türkiye garantisi mi alınmalı
mi note 10 lıte ın sensor sorunu var dıye biliyorumbabam geldi şimdi Xiaomi Mi Note 10 Lite olur dedi tama 3600 dedi sizce Xiaomi Mi Note 10 Lite mı diğerlerimi Xiaomi Mi Note 10 Lite işlemcisi ve kamerası daha mı iyi
sensör sorunu derken o ne oluyomi note 10 lıte ın sensor sorunu var dıye biliyorum
birinle konuşurken falan kendi kendi ekranı açıp kapatma gibisensör sorunu derken o ne oluyo
peki işlemci ve kamera olarak realme 6 pro mu daha iyi yoksa Xiaomi Mi Note 10 Lite mıbirinle konuşurken falan kendi kendi ekranı açıp kapatma gibi
MI NOTE 10 LITE daha iyipeki işlemci ve kamera olarak realme 6 pro mu daha iyi yoksa Xiaomi Mi Note 10 Lite mı
realme 6 pro daki 720 g XiaomiMi Note 10 Lite 730 g den daha güçlü bi işlemciymiş nasıl oluyo yaMI NOTE 10 LITE daha iyi
ne biliyim ben yaw ama ben olsam mi9t alırdımrealme 6 pro daki 720 g XiaomiMi Note 10 Lite 730 g den daha güçlü bi işlemciymiş nasıl oluyo ya