Ramazan Eymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 2999
Aklımda vxe r1 pro ,ATK A9 pro,scyrox V8 var ya da sizinle önerileriniz nelerdir
Lamzu Atlantis og pro v2Aklımda vxe r1 pro ,ATK A9 pro,scyrox V8 var ya da sizinle önerileriniz nelerdir
4000TL'den ucuz Lamzu var mı?Lamzu Atlantis og pro v2
a9 plus mı yoksa vxe r1 pro muBana göre A9 Pro en alınmayacak farelerden birisi. 2 gün önce A9 Plus aldım, A9 Ultra da güzel ama Pro çok arada kalmış saçma bir model.
Tutuş şeklinize göre Scyrox V6 ya da V8 olur, aynı şekilde Mchose L7 Ultra - A7 Ultra olur, bütçe düşürülmek istenirse 1500tl civarına A9 Plus alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4000TL'den ucuz Lamzu var mı?
2. ElBana göre A9 Pro en alınmayacak farelerden birisi. 2 gün önce A9 Plus aldım, A9 Ultra da güzel ama Pro çok arada kalmış saçma bir model.
Tutuş şeklinize göre Scyrox V6 ya da V8 olur, aynı şekilde Mchose L7 Ultra - A7 Ultra olur, bütçe düşürülmek istenirse 1500tl civarına A9 Plus alınabilir.
Sıfır alıp ne yapacak alsın Garantili 2. ElBana göre A9 Pro en alınmayacak farelerden birisi. 2 gün önce A9 Plus aldım, A9 Ultra da güzel ama Pro çok arada kalmış saçma bir model.