Max 3k Civarı Akıllı Saat

Nepenthe

80+
Reaksiyon skoru
59
Hocam honor der geçerim tek atar çoğu saate fiyatına göre rakiplerini tokatlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iki ürüne bakmanızı tavsiye ederim

Hocam honor der geçerim tek atar çoğu saate fiyatına göre rakiplerini tokatlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iki ürüne bakmanızı tavsiye ederim

Buna bakmıştım fakat şu saatin dış kısımlarında pusula gibi sayılar yazdığı için bana göre pek estetik durmuyodu o yüzden böyle içim hiç ısınamadı hem honor huawein alt markası diye biliyorum bu Huawei saat daha iyi değil mi ona göre

Cidden iyimiş fakat bişey sorucam şu pusula gibi bi zımbırtı var saatin yanlarında onu kılıf gibi bişeyle örtebiliyo muyum taktım mı takıyorum kafaya
Koruyucu takıyorum ben. Öyle aşırı çıkıntı durmuyor. Kullanırken de rahatsız etmiyor.

Cidden iyimiş fakat bişey sorucam şu pusula gibi bi zımbırtı var saatin yanlarında onu kılıf gibi bişeyle örtebiliyo muyum taktım mı takıyorum kafaya
O sayıların pusula ile alakası yok zamanı göstermek için yazılmış

Buna bakmıştım fakat şu saatin dış kısımlarında pusula gibi sayılar yazdığı için bana göre pek estetik durmuyodu o yüzden böyle içim hiç ısınamadı hem honor huawein alt markası diye biliyorum bu Huawei saat daha iyi değil mi ona göre
Aralında nerdeyse hiç fark yok watch gt2 alsan yeterli pro çok gerekli değil

Huawei saatler sadece tasarımı güzelleştirişmiş akıllı bileklik. Samsung görmedim, ona bir şey diyemem.

Hocam evet altmarkasi ama bu şey gibi xioimi nin redmi markası :) yani incelemeleri izle Youtubedan ekin kollamanin videosu vardı + si ve - sini anlatıyor

Geri