Neler Yeni

Max 3k kablosuz kulaklık önerisi

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
msbsb
Beyler max 3k butce var ne önerirsiniz

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
msbsb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
Hahaha çok pardon uykulu uykulu gezinirken mouse diye algıladım direk kablosuz dan kusura bakmayın kulaklık için ben Steelseries Arctis Prime kullanıyorum kablolu ama güzel bir ürün 3K ya kablosuz güzel bir kablosuz kulaklık oyun vs. için zor gibi duruyor bu dönemde bi ara bir ürün vardı Logitech benziyen o da kalmadı artık satışta yok diye biliyorum hiç bir yerde

Arctis Prime: https://www.amazon.com.tr/dp/B094B2VT1H?tag=akakceprime-21&th=1

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
msbsb
Hahaha çok pardon uykulu uykulu gezinirken mouse diye algıladım direk kablosuz dan kusura bakmayın kulaklık için ben Steelseries Arctis Prime kullanıyorum kablolu ama güzel bir ürün 3K ya kablosuz güzel bir kablosuz kulaklık oyun vs. için zor gibi duruyor bu dönemde bi ara bir ürün vardı Logitech benziyen o da kalmadı artık satışta yok diye biliyorum hiç bir yerde

Arctis Prime: https://www.amazon.com.tr/dp/B094B2VT1H?tag=akakceprime-21&th=1
Teşekkürler hocam aklımda corsair void elite var çok rahat diyolar ona da bakacağım gibi bir

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
msbsb
Teşekkürler hocam aklımda corsair void elite var çok rahat diyolar ona da bakacağım gibi bir
Kablosuz olması kessinlikle şart evde 3 tane canavar var kabloların içine ediyolar 4. kulaklığım

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
Kablosuz olması kessinlikle şart evde 3 tane canavar var kabloların içine ediyolar 4. kulaklığım
geçmiş olsun öyle bir durum varsa en iyisi kablosuz evet hayırlısı aklınıza yatıcak ürünü bulursunuz umarım :D

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
3700 TL'ye Trendyol üzerinden Vatan'ın sattığı Razer Barracuda X 2022 bulmuştum geçen hafta. Piyasa 4300 civarıydı, hemen aldım. 4 gündür kullanıyorum ve çok memnunum. Hem 2.4GHz Wireless, hem Bluetooth, hem kablolu kullanılıyor, her platformla uyumlu. 50 saat civarı pil ömrü yazıyordu, ama 4 gündür sabah akşam kullanıyorum, rahat 25-30 saat olmuştur, kutudan çıktığında %70 şarjı vardı, şu an %35. Ses kalitesinden, rahatlığından, mikrofonundan çok memnunum, yalnızca ufak 1-2 problemi var.
Sol kulağı sağa sola çevirince hafif bir gıcırtı yapıyor, ama WD-40 ile çözülüyor dediler.
Bir de hem Bluetooth ile telefona, hem Type-C ile bilgisayara bağlıyken telefonum çaldığında wireless modda olmasına rağmen sesler duruyor, Bluetooth bağlantısını keserek çözdüm.
Şu an ilan kaldırılmış ama bu fiyatlarda yeniden bulursanız kesinlikle öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,190
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom