Neler Yeni

Öneri Max 3k Monitör 240hz 1ms

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Fps oyunları için TN panel al sakın ips alma çok gecikme oluyormuş. Profesyonel Fps oyuncularının hepsi TN panel kullanıyor. İps alacaksan Fast ips al bence.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Fps oyunları için TN panel al sakın ips alma çok gecikme oluyormuş. Profesyonel Fps oyuncularının hepsi TN panel kullanıyor. İps alacaksan Fast ips al bence.
Alakası yok. Artık o devir kapandı. 1MS İPS monitörler piyasada.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Alakası yok. Artık o devir kapandı. 1MS İPS monitörler piyasada.
hala profesyonel csgo ve Fps oyuncularının %100ü TN panel kullanıyor. Organizasyonlar TN panel kullanıyor bu adamlar bu işleri bilmiyolar o zaman, oyundan monitörden anladıkları yok demek ki..

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
hala profesyonel csgo ve Fps oyuncularının %100ü TN panel kullanıyor. Organizasyonlar TN panel kullanıyor bu adamlar bu işleri bilmiyolar o zaman, oyundan monitörden anladıkları yok demek ki..
İstediklerini bilsinler. Daha insan 4ms ile 1ms arasındaki farkı göremezken (şimdi sen buna itiraz edersin bu göreceli değil bilimsel İMKANSIZ) 1ms ile 1ms arasındaki farkı mı görücekler. Şakacı.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
İstediklerini bilsinler. Daha insan 4ms ile 1ms arasındaki farkı göremezken (şimdi sen buna itiraz edersin bu göreceli değil bilimsel İMKANSIZ) 1ms ile 1ms arasındaki farkı mı görücekler. Şakacı.
İstediklerini bilsinler kısmı enteresan olmuş. Milyon dolarlık takımlar, organizasyonlar vs. Gaming houseler de TN panelvniye kullanır o zaman? Fps oyunları için en iyisi Tn paneldir. Saliselik oyun oldukları için o 1 msler çok önemli malesef adamı gördüğün an ya sen vuracaksın ya da o vuracak. Mmorpg, gta5 falan oynarım dese bende ips tavsiye ederdim. Ama fps için kesinlikle TN.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İstediklerini bilsinler kısmı enteresan olmuş. Milyon dolarlık takımlar, organizasyonlar vs. Gaming houseler de TN panelvniye kullanır o zaman? Fps oyunları için en iyisi Tn paneldir. Saliselik oyun oldukları için o 1 msler çok önemli malesef adamı gördüğün an ya sen vuracaksın ya da o vuracak. Mmorpg, gta5 falan oynarım dese bende ips tavsiye ederdim. Ama fps için kesinlikle TN.
Ya sıkıntı şu o süreyi algılaman İMKANSIZ. TN panel kullanılmasının sebebi daha rahat görüş sağlıyor FPS oyunlarında. Lakin artık İPS monitörlerde FPS modu var ve iş görüyor.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Ya sıkıntı şu o süreyi algılaman İMKANSIZ. TN panel kullanılmasının sebebi daha rahat görüş sağlıyor FPS oyunlarında. Lakin artık İPS monitörlerde FPS modu var ve iş görüyor.
Bu şekilde sen argümanlarını söylersin, ben söylerim uzar gider. Bence aradaki farkı algılayabilir. 60 hzden 75 hz geçince bile farkı ben anlayabiliyorum. İps monitörler de şuan Nano ips dışında ben olsam kullanmam fps oyunlarında. Arkadaş kendisi karar versin.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu şekilde sen argümanlarını söylersin, ben söylerim uzar gider. Bence aradaki farkı algılayabilir. 60 hzden 75 hz geçince bile farkı ben anlayabiliyorum. İps monitörler de şuan Nano ips dışında ben olsam kullanmam fps oyunlarında. Arkadaş kendisi karar versin.
Zaten 60-75 arası farkı anlarsında 1ms GTG ile 1ms MPRT arasındaki farkı anlaman imkansız daha. 4 ms ile 1 ms arasında 0,004 saniye var. 1ms gtg ile mprt arasındaki süreyi tahmin edin bir de...

T.P.G.

80+ Titanium
Beyler E Spor cular sırf birkac ms daha erken ses duymak icin ayar yapıyor TN Panel kullanma sebepleri hizlı olmaları. İPS paneller 1ms MPRT olmadiği sürece TN ye göre yavaş kalır. Ancak bu fark E Sporcuysanız lazım olur. Bu durumda İPS Panel alınmalı.

Ve en önemlisi dostun 240hz ile 144hz arasında neredeyse fark yok 60 ile 75 arasındakindeb bile az. Sana tavsiyem 2060Super ve üstü kartın varsa 2K 144hz monitör alman. Eğer 5700 ve altı bir kart varsa 1080p 144hz alman.

Top Bottom