Çözüldü✓ Max 3k Mouse Önerisi Lazım

berats

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
3000
Bütçemin üstüne çıkamam zaten taksitle düşünüyorum kablosuzdan hep bir çekincem var. Ama kablosuz alacağım büyük ihtimalle önerilerinize açığım. Palm veya Relaxed Claw tarzı biir kullanım tipim var 1 yıl falan önce idareten bunu almıştım depiştirmek nasip olmadı buda palm olduğu için palm relaxed claw arası bir şekildeyim önerileri bekliyorum yapay zekaya sorarak vxe r1 pro max i buldum kafama yattı ama daha uyguna f/p güzel sensöre ve mcu ya sahip öneririniz varsa bekliyorum.
1790527278978.webp

Taksit yazdığınızdan Meyer, Wraith gibi siteleri eliyor muyuz? Bu siteler Trendyol vb. satış yapıyor, ama fiyatlara taksit payı ekliyorlar. Yani peşin fiyat taksit çok da peşin fiyat olmuyor belirteyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada daha uyguna şu ürün alınabilir. En azından içeriği iyi, giriş seviyesinde iyi bir ürün.

2026-09-27_20-38.webp

Son düzenleme:
atk a9 pro

atk a9 pro

İlk baktığı R1 PRO Max iyi değil ve daha uyguna bir şey istemiş. Wraith bazı ürünler az sattığından galiba güncellemeyi unutuyor, ATK ayrıca iyi zam yaslamış kıyastan da anlaşılabilir.

Taksit yazdığınızdan Meyer, Wraith gibi siteleri eliyor muyuz? Bu siteler Trendyol vb. satış yapıyor, ama fiyatlara taksit payı ekliyorlar. Yani peşin fiyat taksit çok da peşin fiyat olmuyor belirteyim.

Bu arada daha uyguna şu ürün alınabilir. En azından içeriği iyi, giriş seviyesinde iyi bir ürün.
o

Alıntıyı görüntüle
O siteleri elemeyelim yine de

Hatta daha uyguna Trendyol'da satılıyor.
Bu fiyata siyah olsa mantıklı mı çünkü ya siyah ya beyaz istiyorum

Ekler

• Screenshot_2026-09-27-20-41-58-317_trendyol.com.webp
    Screenshot_2026-09-27-20-41-58-317_trendyol.com.webp
    64.7 KB · Hit: 13
O siteleri elemeyelim yine de

Bu fiyata siyah olsa mantıklı mı çünkü ya siyah ya beyaz istiyorum
Alınabilir, ama yeşil sandığınız kadar kötü değil. Görsellerine bakabilirsiniz. Yani aynı ürüne ₺400 daha ucuza almak varken. Yeşil olmaz diyorsanız da beyazı var.

Bu arada taksit imkanından dolayı şu ürünü de alabilirsiniz. Peşin fiyatına 6 ay taksiti var. Keza daha iyi bir fare taksitle buradan da alınabilir.

Trendyol'da daha uygun, ama taksit 3'e düşüyor.

Geri