MAX 400 TL CİVARI LAPTOP SOĞUTUCU TAVSİYESİ ve TERMAL MACUN TAVSİYESİ

ZyRex

80+
Reaksiyon skoru
63
Selamlar dostlar.
Max 400 tl lik sağlam bir laptop soğutucusuna ihtiyacım var daha ucuzu olursa ve performans ürünü olursa daha iyi olur.
Max 100-200 TL kaç kullanımlık olduğu fark etmez fazla olursa iyi olur. Güzel kaliteli bir macun olsa yeter. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim <3

Selamlar dostlar.
Max 400 TL lik sağlam bir laptop soğutucusuna ihtiyacım var daha ucuzu olursa ve performans ürünü olursa daha iyi olur.
Max 100-200 TL kaç kullanımlık olduğu fark etmez fazla olursa iyi olur. Güzel kaliteli bir macun olsa yeter. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim <3
Laptop soğutucusunda macun ne arasın brom?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://forum.donanimarsivi.com/konu/tv-max-laptop-sogutucu-stant-incelemesi.274504/
Soğutucu istiyorsan bakabilirsin

laptop soğutucusu ve termal macun alacağım laptop soğutucusunda macun aramıyorum zaten kral
Reis yanlış anladım seni, macun için kesin öneri veremem ama soğutucuya bakabilirsin. İncelemesini yapmıştım. Hepsiburadada 170tlye düşmüştü.

Hocam ben Zalman NS2000 adlı modelin indirime girmesini bekliyorum. Işıklı vs. değil ve soğutma kısmında inanılmaz iyi ve aynı zamanda çok sessiz olduğunu okudum. Daha önce Frisby 4 fanlı bir modelini kullanmıştım. O da iyidi fakat ışık ayarı ve RPM ayarı olmadığı için sadece günü kurtarıyordu. Dediğim gibi indirime girdiği gibi alacağım.

Hocam ben Zalman NS2000 adlı modelin indirime girmesini bekliyorum. Işıklı vs. değil ve soğutma kısmında inanılmaz iyi ve aynı zamanda çok sessiz olduğunu okudum. Daha önce Frisby 4 fanlı bir modelini kullanmıştım. O da iyidi fakat ışık ayarı ve RPM ayarı olmadığı için sadece günü kurtarıyordu. Dediğim gibi indirime girdiği gibi alacağım.
performansı diğer soğutuculara göre iyiyse ben de bundan alacağım usta

Geri