Android MAX 4000 TL Telefon önerisi

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,405
Arkadaşlar telefonlar ile aram iyi değil bilgisi olan arkadaşlar 4000 TL max verebiliyorlarmış. Bu fiyatta oyun ve kamerası iyi olan telefon önerisi olan varsa bekliyorum teşekkürler.

Iphone 8

Android diye koca etiket var bide. O yüzden bir şey demek istemedim. Neyse boşver anlayanlar yapıyor önerilerini zaten dostum.
Post automatically merged:

Note 9 pro ya daha çok ısındım. Huawei P40 Lite ile note 9 pro arasındayım
Redmi serisi sıkıntılı diye biliyorum hatta tonlarca konu var bakabilirsiniz . Bende alıcam m32 yi tercih ederdim adamın yerinde olsaydım :)

Redmi serisi sıkıntılı diye biliyorum hatta tonlarca konu var bakabilirsiniz . Bende alıcam m32 yi tercih ederdim adamın yerinde olsaydım :)
Sıkıntısını araştırmadım. Kendi telefonum p20 pro ve aşırı memnunum. Sadece kaza yaptıktan sonra arkası düştü ve kamerası şuan bulanık. İşte adamlar öyle bir telefon yapmış arabayla takla attığımız halde telefonun sadece arka kapağı düştü. Ekranda çizik dahi yok. Hala daha kullanıyorum. O yüzden huawei önerdim. Redmi 8 pro yu kardeşim kullanıyor. Onda da sıkıntı gözükmedi 1 sene oldu neredeyse.

Sıkıntısını araştırmadım. Kendi telefonum p20 pro ve aşırı memnunum. Sadece kaza yaptıktan sonra arkası düştü ve kamerası şuan bulanık. İşte adamlar öyle bir telefon yapmış arabayla takla attığımız halde telefonun sadece arka kapağı düştü. Ekranda çizik dahi yok. Hala daha kullanıyorum. O yüzden huawei önerdim. Redmi 8 pro yu kardeşim kullanıyor. Onda da sıkıntı gözükmedi 1 sene oldu neredeyse.
Onu bilemem ancak başkalarının deneyemine laf edemem . Bu sadece bir teori .

Onu bilemem ancak başkalarının deneyemine laf edemem . Bu sadece bir teori .
Çoğu ürünü kullanıp yada çok iyi araştırarak alıyorum genelde. Dediğim gibi benim p20 pro 4. seneyi geçti üzerine 100lerce kez yere düştü. Daha 1 kere tamire göndermedim.

Çoğu ürünü kullanıp yada çok iyi araştırarak alıyorum genelde. Dediğim gibi benim p20 pro 4. seneyi geçti üzerine 100lerce kez yere düştü. Daha 1 kere tamire göndermedim.
Huawei Severim ancak bazı telefonlarda en sevmediğim yanı play store yok :(

Redmi serisini bilemem ama Redmi Note 10S'den gayet memnunum, 3400TL'ye almıştım.

Hocam kusura bakmayın Android yazısını görmemişim. Telefondan bakarken gözümden kaçmış. Haklısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,101
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri