Amaç oyun değil zaten sadece valoda 60fps üstü fln alsın yeter.Öncelikle Laptob değil Laptop . 4000tl ye de size oyun oynatabilecek bir Laptop bulabileceğini sanmıyorum.O fiyat bandında olan modeller belli zaten.
İşte ben de diyorum ki 4000tl ye size valorant oynatabilecek bir Laptop bulamazsınız.Masaüstü toplarsanız iş başka ama.Amaç oyun değil zaten sadece valoda 60fps üstü fln alsın yeter.
Bence bulabilir.İşte ben de diyorum ki 4000tl ye size valorant oynatabilecek bir Laptop bulamazsınız.Masaüstü toplarsanız iş başka ama.
En iyi model ne peki 4000TL ye masaüstüm var zaten haftada 3 gün köye gidiyoruz orada kullanmak için az çok işimi görsün.İşte ben de diyorum ki 4000tl ye size valorant oynatabilecek bir Laptop bulamazsınız.Masaüstü toplarsanız iş başka ama.
Kankam gerçekten 3 gün boyunca bilgisayarsız kal daha iyi.4000tl yi başka yerlere harcarsın.Gereksiz pahalılaşmış laptoplar.4000 e pentium lu laptop satıyorlar inanılmaz resmenEn iyi model ne peki 4000TL ye masaüstüm var zaten haftada 3 gün köye gidiyoruz orada kullanmak için az çok işimi görsün.
4000tl ye celeronlu işlemcilere kaldıysak durumumuz gerçekten vahim.Celeron N4000'lü bir şey bulabilirseniz alın. UHD/HD 610 ile akıcı oynanıyor oyun.
İkinci ele yönelirseniz GTA V bile oynayabilirsiniz.
tabii ki de bulunur benim Intel UHD Graphics laptop bile 50 FPS açıyor.İşte ben de diyorum ki 4000tl ye size valorant oynatabilecek bir Laptop bulamazsınız.Masaüstü toplarsanız iş başka ama.
Bir öneriniz varsa belirtebilirsiniz fakat ben 4000tl yi celeronlu laptoplara vermenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorumtabii ki de bulunur benim Intel UHD Graphics laptop bile 50 FPS açıyor.
Oha fiyatlar okadar uçtu mu? 4000'e sadece Celeron mu var?Bir öneriniz varsa belirtebilirsiniz fakat ben 4000tl yi celeronlu laptoplara vermenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum