MAX 4000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Sucuklumen42

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
169
Bütçe
4000
Merhaba öncelikle genel kullanımımı belirteyim oyun ve müzik başta arkadaşlarımla sesli konuşma yapıyorum mikrofonda kötü olmamalı cs 2 oynuyorum model olarak ise aklıma atk neptune n9 pro var 2. olarak mchoose s9 pro hangisi alayım kararsız kaldım sizde farklarını anlatırmısınız

Konu açıyorum kimse yardımcı olmuyor bilen arkadaşlar bakabilirmi 2 haftadır kulaklık arıyorum

Mchose s9 pro al geç ben çok memnunum
Reis ben incelemesini bulamadım mikrofonuna falan da bakacağım da yardımcı olabilir misin teşekkür ediyorum bu arada s9 pro benimde çok hoşuma gitti son olarak şarjı ne kadar gidiyor

Merhaba öncelikle genel kullanımımı belirteyim oyun ve müzik başta arkadaşlarımla sesli konuşma yapıyorum mikrofonda kötü olmamalı cs 2 oynuyorum model olarak ise aklıma atk neptune n9 pro var 2. olarak mchoose s9 pro hangisi alayım kararsız kaldım sizde farklarını anlatırmısınız
Logitech g435

Gömülü olunca o kadarda kötü olmuyor mikrofon kalitesi gayet iyi. Gömülü diye kötü olduğunu düşünme
Yok ben baktım mikrofonuna zaten baya araştırdım o modeli diğer rakiplerine göre zayıf geldi bana

Reis ben incelemesini bulamadım mikrofonuna falan da bakacağım da yardımcı olabilir misin teşekkür ediyorum bu arada s9 pro benimde çok hoşuma gitti son olarak şarjı ne kadar gidiyor
Günde 10 saat kullanıyorum ful ses ile 3 gün gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G435 seçeceğin en son kulaklık olsun 1 2 makale okuyarak ne demek istediğimi anlarsın

Günde 10 saat kullanıyorum ful ses ile 3 gün gidiyor

G435 seçeceğin en son kulaklık olsun 1 2 makale okuyarak ne demek istediğimi anlarsın
S9 pro alacağım muhtemelende kaç saate doluyor bide ve mikrofonu nasıl

Alıp 4.günde iade ettiğim kulaklık birtek ben söylemiyorum bakabilirsin forumlara

valla hiç denemedim ben şarjdayken de oynuyorum zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum o sıra şarj oluyo
tmdır teşekkür ediyorum

Geri