dragstayger
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 400
Anlık olarak satın alacağım,seriden 400tl altı önerilerde bulunur musunuz (f/p)
Hocam Redragon Unquistor 2 m716a almistim iade ettim PAW 3212 kullaniyormus diye bana bu fiyat seviyesinde veya max 500e kadar sensörü mouseler onerir misin bu aocgm500 paw3325 kullaniyormus yeterli mi sence ben yüksek dpida kullaniyorum mouseyi fazla hareket ettirmeyen kisilerdenimbunu al iyi kötü 2yıl götürür seni![]()
AOC GM500 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC GM500 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GM500 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 309,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sensoru pek ıyı olmaz bu fıyat segmentındeHocam Redragon Unquistor 2 m716a almistim iade ettim PAW 3212 kullaniyormus diye bana bu fiyat seviyesinde veya max 500e kadar sensörü mouseler onerir misin bu aocgm500 paw3325 kullaniyormus yeterli mi sence ben yüksek dpida kullaniyorum mouseyi fazla hareket ettirmeyen kisilerdenim
8000dpilik şunu alabilirsinHocam Redragon Unquistor 2 m716a almistim iade ettim PAW 3212 kullaniyormus diye bana bu fiyat seviyesinde veya max 500e kadar sensörü mouseler onerir misin bu aocgm500 paw3325 kullaniyormus yeterli mi sence ben yüksek dpida kullaniyorum mouseyi fazla hareket ettirmeyen kisilerdenim
bu fiyat bandında mouse yok zaten adam akıllı denk düşerse aliexpress temudan düşer ya da 2. el.Paw 3327 yeterli mi dpi her türlü yeter yani fazlası kullanılmıyor bile ama yakalama ve hızlanma değerleri icin soruyorum, bunu alayım mı bu fiyat bandında daha iyi var mıdır?