Max 40K araba önerisi

TwinsR32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
778
Bütçe
40000
Max 40k bütçe var.
türkiyede çok tutulan, al sat yaparken zorluk çıkarmıycak türde araba tavsiyesi istiyorum.

Renault 19 Europa.

en boşu ve en dolusu hangi paketler ve en çok tutulan motoru hakkında bilgi verirmisin
1.4 16V veya 1.6 16V tercih edebilirsiniz hocam. Hangi paketler en iyisi tam bilmemekle beraber RNA olanların çok tutulduğunu biliyorum.

Bence paket veya motora değil de kazasının olup olmadığına, aracın düzgün kullanıldığına, yürürüne ve mekanik parçalarına önem verin.

Yukarıdaki arkadaşın dediğine ek olarak UNO da çabuk satılır. Sorunsuz kullanımı kolay güzel bir arabadır.

reno 19 fiat uno fiat albea

1.4 16V veya 1.6 16V tercih edebilirsiniz hocam. Hangi paketler en iyisi tam bilmemekle beraber RNA olanların çok tutulduğunu biliyorum.

Bence paket veya motora değil de kazasının olup olmadığına, aracın düzgün kullanıldığına, yürürüne ve mekanik parçalarına önem verin.
Bir sürü paket vardı
Airbag olan pakette klima yok klima olan da airbag yok
Diğer olarak ben klimalı olanı alırdım zaten o yaşta olan arabanın airbag açacağını sanmıyorum.
Klima olsun 2 cam otomatik olsun yeter

özellikle doğan kartal şahin bakmıyorum. fiyatının arabası değil bu piyasada. parçaları dayanıksız çok sanayi yolu gösteriyor bulunduğum şehir yollarında.
Bence r19 bakın
1.6 olsun mümkünse 1.4 olanlar o kadar gitmiyor
1.6 europa ilanlarına bakabilirsin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,083
Üyeler
188,032
Son üye