Çözüldü✓ Max 45k ya laptop önerisi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,842
Bütçe
45000
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.
Üniversitede kullanabilmek için laptop arıyorum.
Son bütçem 45k tabi daha alt tutarlara da f/p iyi ürünler varsa önerilere açığım.
Gerekenler:
Ortalama bir oyun performansı, bu bütçede aşırı yüksek oyunculuk falan beklemiyorum.
Oyun bilgisayarına göre pilde nispeten yüksek bir ekran süresi.
Mümkünse 32 gb ram olması mümkün değilse de eğer yükseltilebilir olması, ben gidip sonrasında 32 gb ye yükseltebileyim yada ek bir ssd yuvası ile ssd yetmediği noktalarda ssdyi yükseltebileyim.
Forumda önerisine denk geldiğim benimde hoşuma giden bir modeli alta bırakıyorum.
@EFI Shell @Ruffian @Adlin @Hewlett-Packard

Son düzenleme:
Dün 42k idi hocam keşke degerlendırseydiniz

Hala Maaşım yatmadı :D bir yandan onu bekliyorum. o yüzden şuanda modeli belirledikten birkaç gün sonra ancak alabileceğim.
Kısmetimde indirimli almak varsa zaten bir yerden gene yok okul indirimi yok o indirimi falan denk gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

47k oldu :D 50k dan alırız artık bu gidişle ülkedeki işveren bile maaşı günü gününe yatırmaktan aciz

Bu modeli görmüştüm ancak elememin sebebi pili su gibi içecek olması bana sunum vs işlerle de uğraşacağım için biraz daha fazla pil süresi gerekli
Yoksa aklımda olan bir modeldi.

Bu modeli görmüştüm ancak elememin sebebi pili su gibi içecek olması bana sunum vs işlerle de uğraşacağım için biraz daha fazla pil süresi gerekli
Yoksa aklımda olan bir modeldi.
Ha evet pili vasat gözümden kaçmış. Pil onplandaysa amd hs ya da intel 155h gibi islemcilere bakabilirsin.

Ha evet pili vasat gözümden kaçmış. Pil onplandaysa amd hs ya da intel 155h gibi islemcilere bakabilirsin.
ortalama bir oyun performansı yeterli olucaktır.
O yüzden i5 lere açığım pil aşırı ön planda değil ama gidipte 1.5-2 saatte vermesin sıfır cihaz en azından bi 3-4 hadi çok zorlanırsa 5-6 saat görsün
oynadığım oyunlar 3 aşağı 5 yukarı aynı lol,valo,cs sonra Cyberpunk2077 kıvamında oyunlar onları da zaten dlss ile oynayacağım için çok yeni oyun çıkmış hemen oynayayım kafasına girmiyorum gta 6 haricinde (Gta6 için zaten ps5 alırım sonraki sene)

Günün sonunda Gamegaraj Slayerda karar kıldım Siparişini verdim arkadaşlar yardımcı olanlara teşekkürler.

Geri