Neler Yeni

Max 460Tl ye mekanik klavye önerileri

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
James Donkey hariç olsun tasarımları hoşuma gitmiyor. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa

Ultimate bakıyorum zaten ama red switch versiyonu yok sanırım satışta, hepsi siyah optik switch
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok normal klavye olsa daha iyi olur bu tarz küçük hoşuma gitmiyor

Son düzenleme:

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
@DonanımFikir konu yükseltme özelliğine ne oldu ? 2 gün girmedim birşeyler değişmiş.d

490 olmaz mı be ?
490 çıkmadı hocam varmı başka öneri

dostum Redragon mekanik değil sanırsam ve bilek desteği yok hp omen tipi kötü beğenmiyorum James Donkey ide o yüzden istememiştim calypso kullandım güzel klavye ama bana arızalı ürün geldi iade ettim tuşlar fırlıyordu onun dışında en uygun olan ultimate ki zaten bende o klavyeye bakıyordum red switch modeli lazım ama bulamıyorum satılmıyormu anlamadım 1 ay önceye kadar vardı şimdi hep siyah switch..

Son düzenleme:

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
@DonanımFikir konu yükseltme özelliğine ne oldu ? 2 gün girmedim birşeyler değişmiş.d

490 çıkmadı hocam varmı başka öneri

dostum Redragon mekanik değil sanırsam ve bilek desteği yok hp omen tipi kötü beğenmiyorum James Donkey ide o yüzden istememiştim calypso kullandım güzel klavye ama bana arızalı ürün geldi iade ettim tuşlar fırlıyordu onun dışında en uygun olan ultimate ki zaten bende o klavyeye bakıyordum red switch modeli lazım ama bulamıyorum satılmıyormu anlamadım 1 ay önceye kadar vardı şimdi hep siyah switch..
Mekanik red dragon
Kara cumaya kadar 100tl biriktirebilir misin

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Neyse sen black firdayi bekle o zaman
1 ay var yaklaşık
1 ay sistem boşta beklesinmi .d 1 ay çok fazla zaten ciddi bir indirim olmayacağı belli o yüzden bekleme taraftarı değilim beklesemde hangi ürün indirime girecek hangisini alicam ? Ultimate red switch versiyonu bulamazsam ogre rgb alicam

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
1 ay sistem boşta beklesinmi .d 1 ay çok fazla zaten ciddi bir indirim olmayacağı belli o yüzden bekleme taraftarı değilim beklesemde hangi ürün indirime girecek hangisini alicam ? Ultimate red switch versiyonu bulamazsam ogre RGB alicam
Ogre yerine saber öneririm.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
saber bilek desteği olsa aklımda ama bilek desteği olmaması beni caydiriyor
Bilek desteği önemli değil emin ol bundan önce 2 klavyemde de vardı razer ornata ve philipsin bir modeli vardı razer membran olduğu için sattım ve bilek desteği terletiyordu bide yüksekteydi sanki havadan basıyorsun klavyeye philips de mavi switch aşırı ses yapıyordu o yüzden sattım ama ondaki de plastik destekti yani bence çok gerekli değil tecrübeliyim ama tercih senindir.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Bilek desteği önemli değil emin ol bundan önce 2 klavyemde de vardı razer ornata ve philipsin bir modeli vardı razer membran olduğu için sattım ve bilek desteği terletiyordu bide yüksekteydi sanki havadan basıyorsun klavyeye philips de mavi switch aşırı ses yapıyordu o yüzden sattım ama ondaki de plastik destekti yani bence çok gerekli değil tecrübeliyim ama tercih senindir.
Bende kullandım hem calypso hemde r6 rgb. Bilek desteği oyun içerisinde eksi oluyor ama yazı yazarken cidden rahatlatıyor bir artı yani olması her türlü daha iyi tabi sabit bilek desteği olanlar ayrı. ultimate red switch bulabilsem alicam 1 ay önce vardı şuan siyah switch var hiçbir yerde bulamıyorum red switch versiyonunu

Top Bottom