calypso aldım iade ettim r6 aldım iade ettim ikiside sorunlu çıktı bana denk geldi yani .dBu klavye modelini düşünebilirsiniz
Evetcalypso aldım iade ettim r6 aldım iade ettim ikiside sorunlu çıktı bana denk geldi yani .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Test edilmiş derken ? Yurtdışından mı geliyor ?
Ama satışı şuanda türkiyede
Bu klavye modelini düşünebilirsiniz
Ultimate bakıyorum zaten ama red switch versiyonu yok sanırım satışta, hepsi siyah optik switch
Yok normal klavye olsa daha iyi olur bu tarz küçük hoşuma gitmiyor
490 çıkmadı hocam varmı başka öneri490 olmaz mı be ?
dostum Redragon mekanik değil sanırsam ve bilek desteği yok hp omen tipi kötü beğenmiyorum James Donkey ide o yüzden istememiştim calypso kullandım güzel klavye ama bana arızalı ürün geldi iade ettim tuşlar fırlıyordu onun dışında en uygun olan ultimate ki zaten bende o klavyeye bakıyordum red switch modeli lazım ama bulamıyorum satılmıyormu anlamadım 1 ay önceye kadar vardı şimdi hep siyah switch..Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!rb.gyPhilips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comGamepower Calypso RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Calypso RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gamepower Calypso RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!rb.gyHP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comRampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.720,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!rb.gy
Mekanik red dragon@DonanımFikir konu yükseltme özelliğine ne oldu ? 2 gün girmedim birşeyler değişmiş.d
490 çıkmadı hocam varmı başka öneri
dostum Redragon mekanik değil sanırsam ve bilek desteği yok hp omen tipi kötü beğenmiyorum James Donkey ide o yüzden istememiştim calypso kullandım güzel klavye ama bana arızalı ürün geldi iade ettim tuşlar fırlıyordu onun dışında en uygun olan ultimate ki zaten bende o klavyeye bakıyordum red switch modeli lazım ama bulamıyorum satılmıyormu anlamadım 1 ay önceye kadar vardı şimdi hep siyah switch..
Neyse sen black firdayi bekle o zamanmaalesef ,kartla alıyorum zaten
1 ay sistem boşta beklesinmi .d 1 ay çok fazla zaten ciddi bir indirim olmayacağı belli o yüzden bekleme taraftarı değilim beklesemde hangi ürün indirime girecek hangisini alicam ? Ultimate red switch versiyonu bulamazsam ogre rgb alicamNeyse sen black firdayi bekle o zaman
1 ay var yaklaşık
Ogre yerine saber öneririm.1 ay sistem boşta beklesinmi .d 1 ay çok fazla zaten ciddi bir indirim olmayacağı belli o yüzden bekleme taraftarı değilim beklesemde hangi ürün indirime girecek hangisini alicam ? Ultimate red switch versiyonu bulamazsam ogre RGB alicam
Bilek desteği önemli değil emin ol bundan önce 2 klavyemde de vardı razer ornata ve philipsin bir modeli vardı razer membran olduğu için sattım ve bilek desteği terletiyordu bide yüksekteydi sanki havadan basıyorsun klavyeye philips de mavi switch aşırı ses yapıyordu o yüzden sattım ama ondaki de plastik destekti yani bence çok gerekli değil tecrübeliyim ama tercih senindir.saber bilek desteği olsa aklımda ama bilek desteği olmaması beni caydiriyor
Bende kullandım hem calypso hemde r6 rgb. Bilek desteği oyun içerisinde eksi oluyor ama yazı yazarken cidden rahatlatıyor bir artı yani olması her türlü daha iyi tabi sabit bilek desteği olanlar ayrı. ultimate red switch bulabilsem alicam 1 ay önce vardı şuan siyah switch var hiçbir yerde bulamıyorum red switch versiyonunuBilek desteği önemli değil emin ol bundan önce 2 klavyemde de vardı razer ornata ve philipsin bir modeli vardı razer membran olduğu için sattım ve bilek desteği terletiyordu bide yüksekteydi sanki havadan basıyorsun klavyeye philips de mavi switch aşırı ses yapıyordu o yüzden sattım ama ondaki de plastik destekti yani bence çok gerekli değil tecrübeliyim ama tercih senindir.