Android Max 4k’ya telefon önerisi

Bu yaklaşık zaman erken bozulanlar olabiliyor arkadaşımda note 9 s vardı kasası yamulmuştu telefonu satmak zorunda kaldı simetrik hastasıydı kasası kaliteli değil özellikleri ile insanları içine sürükleyen telefonlar üretiyor xiaomi.

hocam sanırım poco x3 pro'ya karar verdim uzun vadede problem çıkarır mı?

hocam sanırım poco x3 pro'ya karar verdim uzun vadede problem çıkarır mı?
Sanmıyorum fakat oyun için almanı tavsiye ederim eğer fotoğraf ve pil önemlise n10 tavsiye ederim poco X3 pro lensi iyi değil n10 kadar.

@Techno08 bence poco X3 pro al kamera farkından dolayı n10 alma çünkü artısı fazla eksiğine göre ayrıca kötüde değil. Sadece sensörler vs iyi mi kötü mü bilmiyorum. N10 sağlam nedeni parçalarının bazıları kendi üretim bazı sensörler Bosch un yani sağlam markalar her alıyor.

Bence alın gitsin kötü telefon değil ama uzun ömürlü değil 3-4 sene götürür sizi.

ayın 15'inde peder harçlığı yatırınca alacağım hocam sanırım ama şeyi merak ediyorum uzun ömürlü derken neyi kastettiniz? yani bozulma ihtimali mi yüksek yoksa güncelleme falan mı gelmez bir süre sonra?

ayın 15'inde peder harçlığı yatırınca alacağım hocam sanırım ama şeyi merak ediyorum uzun ömürlü derken neyi kastettiniz? yani bozulma ihtimali mi yüksek yoksa güncelleme falan mı gelmez bir süre sonra?
Bozulma ihtimalinden bahsettim 3-5 sene arası büyük darbeler almazsa gider ama büyük darbelerde ne olacağı belli olmaz ama 5-7 yılda gidebilir . Ama garantisi yok bunun bu kadar ömürlü olacağının.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,007
Üyeler
190,849
Son üye
ozkan0011
Geri