DeH$et
80+ Silver
Aklıma dj geldiOnePlus
Aklıma dj geldiOnePlus
Bu yaklaşık zaman erken bozulanlar olabiliyor arkadaşımda note 9 s vardı kasası yamulmuştu telefonu satmak zorunda kaldı simetrik hastasıydı kasası kaliteli değil özellikleri ile insanları içine sürükleyen telefonlar üretiyor xiaomi.
Sanmıyorum fakat oyun için almanı tavsiye ederim eğer fotoğraf ve pil önemlise n10 tavsiye ederim poco X3 pro lensi iyi değil n10 kadar.hocam sanırım poco x3 pro'ya karar verdim uzun vadede problem çıkarır mı?
Bende ısrarla arttır diyorum bi kere telefon alıyorsun sonuçta alınca da az kıy paraya1 TL bile artamam demiş?
Çıkarmaz sadece 5g yokhocam sanırım poco x3 pro'ya karar verdim uzun vadede problem çıkarır mı?
Adamın arttırıcak gücü yoktur kanka belkiBende ısrarla arttır diyorum bi kere telefon alıyorsun sonuçta alınca da az kıy paraya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıkarmaz sadece 5g yok
Telefon hakkında bi bilgim yok ama kullanan herkes memnunpoco x3 pro fiyatına değerse arttırabilirim aslında biraz
Bence alın gitsin kötü telefon değil ama uzun ömürlü değil 3-4 sene götürür sizi.poco x3 pro fiyatına değerse arttırabilirim aslında biraz
samsung m31sArkadaşlar bütçemi 1 TL bile aşamam max 4k. Kriterlerim ise kamera ve bataryasının iyi olması.
Satışı şuan yok sıfır kutu bulmak çok düşük ihtimal bende önermiştim ama aklıma geldi sonradan.samsung m31s
Bence alın gitsin kötü telefon değil ama uzun ömürlü değil 3-4 sene götürür sizi.
Bozulma ihtimalinden bahsettim 3-5 sene arası büyük darbeler almazsa gider ama büyük darbelerde ne olacağı belli olmaz ama 5-7 yılda gidebilir . Ama garantisi yok bunun bu kadar ömürlü olacağının.ayın 15'inde peder harçlığı yatırınca alacağım hocam sanırım ama şeyi merak ediyorum uzun ömürlü derken neyi kastettiniz? yani bozulma ihtimali mi yüksek yoksa güncelleme falan mı gelmez bir süre sonra?