Başta daha pahalı poco f3 kullanıyordum sonra sattım x3 pro ya geçtim x3 pronun bataryasi daha iyi oyun performansı da iyi bir tek amoledden lcd ekrana geçince başta gözüm alışmadı sonra alıştım guzel cihaz new state ben de oynuyorum gayet akıcı çalışıyor dokunmatigi de çok yumuşak güzel yani
Kamerada kesinlikle hissedersin optik görüntü sabitleme var videoda sallantı çok az oluyor yoksa diğerinde video çekerken elin vs hafif titrese bile videoya yansır kalitesi düşer açıkçası ben oyun vs az veya hiç oynamayacaksam m31s alırım elimde benim vivo y70 var optik sabtleme yok 1080p 60 fps de elim titreyince videoda belirgin oluyor 4k 30 fps de zaten belli oluyor o yüzden ben 1000 tl koyup n10 almadığıma pişmanım o çok daha iyidi.
A71 6500tl den aşağı değil arkadaşın bütçesi 4000tl.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamerada kesinlikle hissedersin optik görüntü sabitleme var videoda sallantı çok az oluyor yoksa diğerinde video çekerken elin vs hafif titrese bile videoya yansır kalitesi düşer açıkçası ben oyun vs az veya hiç oynamayacaksam m31s alırım elimde benim vivo y70 var optik sabtleme yok 1080p 60 fps de elim titreyince videoda belirgin oluyor 4k 30 fps de zaten belli oluyor o yüzden ben 1000 TL koyup n10 almadığıma pişmanım o çok daha iyidi.
A71 6500tl den aşağı değil arkadaşın bütçesi 4000tl.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamerada kesinlikle hissedersin optik görüntü sabitleme var videoda sallantı çok az oluyor yoksa diğerinde video çekerken elin vs hafif titrese bile videoya yansır kalitesi düşer açıkçası ben oyun vs az veya hiç oynamayacaksam m31s alırım elimde benim vivo y70 var optik sabtleme yok 1080p 60 fps de elim titreyince videoda belirgin oluyor 4k 30 fps de zaten belli oluyor o yüzden ben 1000 TL koyup n10 almadığıma pişmanım o çok daha iyidi.
sadece bu ikisi üzerinden konuşacak olursak samsungun a serisi m serisinden daha iyidir. 25w desteği olan telefonunda yanında gelen şarj aleti 15w bu arada. şarj aleti alırım dersen sen bilirsin. bende m52 ile a52 arasında kaldım sonra a52s aldım. bu işin sonu yok hocam. mümkünse bir mağazada ikisini de elinize alıp deneyimleyin kafanıza yatanı alın geçin