Android Max 4k’ya telefon önerisi

Çok yok ama var sonuçta . Bu fark çok olmadığı için özelliklerinden dolayı sadece ekrana bağlı seçim yapmak bence hatalı olur. İps alınabilir.
ipsde kullandım. süper amoled daha iyi bence. siyah gerçekten siyah. al karanlık moda şarjın ekstra uzun gidiyor.

ipsde kullandım. süper amoled daha iyi bence. siyah gerçekten siyah. al karanlık moda şarjın ekstra uzun gidiyor.
Ekrana göre yargılanmaz. Eğer aradaki fark çok az ise ve yakın fiyat ise değerlendirilir.

Hayır öyle bir cümle kurmuşsun ki ıps alınmaz amoled alınır veya amoled al diye.

hocam az önce tekbosadaydım ve adam bana bu bütçeye en iyisinin oppo a74 olduğunu söyledi

hocam az önce tekbosadaydım ve adam bana bu bütçeye en iyisinin oppo a74 olduğunu söyledi
Açıkçası kötü telefon değil fakat kullandığı titreşim motoru lens firması veya sensörler çok iyi değil düşmelerde sensör bozulabilir ffazla titreme sonucu motoru bozulabilir vs. en sağlamı güzzel parçalar kullanılmış telefonlar yani n10 gibi samsungun kötü parçası yok tabi.

Hayır öyle bir cümle kurmuşsun ki ıps alınmaz amoled alınır veya amoled al diye.
ben ikisini de deneyimlemişim, amoledin daha iyi olduğuna kanaat getirmişim. "bence" diyerek kendi görüşüm olduğunu söylemişim. "bence amoled daha iyidir" cümlesinde "ips alınmaz" yazmıyor.

Açıkçası kötü telefon değil fakat kullandığı titreşim motoru lens firması veya sensörler çok iyi değil düşmelerde sensör bozulabilir ffazla titreme sonucu motoru bozulabilir vs. en sağlamı güzzel parçalar kullanılmış telefonlar yani n10 gibi samsungun kötü parçası yok tabi.

birde hocam m31s artık üretilmiyormuş ve piyasada kapalı kutu bulunmadığını söylediler doğru mudur?

bence androidde samsung, iosta apple. çin malı telefonları tavsiye etmiyorum.

birde hocam m31s artık üretilmiyormuş ve piyasada kapalı kutu bulunmadığını söylediler doğru mudur?
İnternette satışları var ama bilemiyorum . Bu yüzden n10 u önerdim.

Oyun oynarım vs. istiyorsan Poco X3 öneririm.
Onun dışında kendim de kullandığım Redmi Note 10S veya M32 öneririm.

Oyun oynarım vs. istiyorsan Poco X3 öneririm.
Onun dışında kendim de kullandığım Redmi Note 10S veya M32 öneririm.
poco x3 pro haricinden önerdiğin telefonlardan daha iyi teleffon var n10 var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,107
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri