Neler Yeni

Max 50.000₺ pc önerisi

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
Bütçe
50000
Merhaba bir pc arıyorum ne öneririsiniz amd kart olursa daha iyi olur hazır sistemde olur toplama da fark etmez

Snerji goose
MSI PRO B650M+392.89
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RAM +1626.61
Kingston 1TB+1218.40 Özelleştirmelerini yaparak 42k'ya alınabilir veya bütçeye göre daha farklı özelleştirmeler de yapılabilir. Yanına da soğutucu olarak Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 alınabilir. Yasak olduğu için sistemin linkini atamıyorum. Daha iyi bir sistem çıkar mı bilmiyorum başka tavsiyeler de bekleyin derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuyu da takip edebilirsiniz hocam.

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Snerji goose
MSI PRO B650M+392.89
Kingston 1TB+1218.40 Özelleştirmelerini yaparak 42k'ya alınabilir veya bütçeye göre daha farklı özelleştirmeler de yapılabilir. Yanına da soğutucu olarak Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 alınabilir. Yasak olduğu için sistemin linkini atamıyorum. Daha iyi bir sistem çıkar mı bilmiyorum başka tavsiyeler de bekleyin derim.

Bu arkadaş Nvidia istemiş ya bana gelmez ya sevmiyorum bu sistem mantıklı ama

asko56

80+ Silver
@asko56 hocam da önerdiğim sistemi önermiş farklı özelleştirmelerle, onun söylediği özelleştirmelerle alırsanız daha iyi olur. Eğer bütçeniz sadece kasa içinse.
bu arkadaşımıza kaçıncı aynı sistemi atışım arkadaş sistem almayacak sürekli konu açıyor spam yapıyor almaya niyeti yok

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
bu arkadaşımıza kaçıncı aynı sistemi atışım arkadaş sistem almayacak sürekli konu açıyor spam yapıyor almaya niyeti yok
Spam yapmıyorum sürekli fiyat vs. değişiyor en mantıklı sistemi bulmaya çalışıyorum mal mıyım ben durmadan aynı konuyu açım

asko56

80+ Silver
Spam yapmıyorum sürekli fiyat vs. değişiyor en mantıklı sistemi bulmaya çalışıyorum mal mıyım ben durmadan aynı konuyu açım
tamada güzel kardeşim alacagınız sistem belli zaten snerji ghose sistem o paraya daha iyi sistem yok özelleştirme tekniklerinide söyledik daha iyisini bulamazsın yok zaten

birde 2k monitör çekiceksin tamam

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
tamada güzel kardeşim alacagınız sistem belli zaten snerji ghose sistem o paraya daha iyi sistem yok özelleştirme tekniklerinide söyledik daha iyisini bulamazsın yok zaten

Tamam

Sonerji için kötü firma fln diyorlar ne diyorsun alınır mı

Snerji goose
MSI PRO B650M+392.89

https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html

Bu mu yoksa o hava soğutmamı

Son düzenleme:

asko56

80+ Silver
Tamam

Sonerji için kötü firma fln diyorlar ne diyorsun alınır mı

https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html

Bu mu yoksa o hava soğutmamı
hocam her firmada var o tarz olaylar kendim 4070 ekran kartı aldım geçen sene hiçbir problem yaşamadım 1-2 gün önce bir arkadaşımıza aynı sistemi önerdim siparisini verdi aldı yani alınıyor fiyat iyi ise riske deger türkiyede itopya hakkında vatan hakkında ne şikayetler ne problemler var ama hala satış yapıyorlar

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
hocam her firmada var o tarz olaylar kendim 4070 ekran kartı aldım geçen sene hiçbir problem yaşamadım 1-2 gün önce bir arkadaşımıza aynı sistemi önerdim siparisini verdi aldı yani alınıyor fiyat iyi ise riske deger türkiyede itopya hakkında vatan hakkında ne şikayetler ne problemler var ama hala satış yapıyorlar
Hmm anladım ama doğru dediğin gibi çok firmada var o olaylar soğutma olarak attığım Alınır mı?

asko56

80+ Silver
Hmm anladım ama doğru dediğin gibi çok firmada var o olaylar soğutma olarak attığım Alınır mı?
zaten satıcı snerji size attıgımız sistemde özelleştirme bölümünden o sıvı sogutmayı seçbilirsiniz

Top Bottom