Bu arkadaş Nvidia istemiş ya bana gelmez ya sevmiyorum bu sistem mantıklı amaSnerji goose
MSI PRO B650M+392.89
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RAM +1626.61
Kingston 1TB+1218.40 Özelleştirmelerini yaparak 42k'ya alınabilir veya bütçeye göre daha farklı özelleştirmeler de yapılabilir. Yanına da soğutucu olarak Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 alınabilir. Yasak olduğu için sistemin linkini atamıyorum. Daha iyi bir sistem çıkar mı bilmiyorum başka tavsiyeler de bekleyin derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu konuyu da takip edebilirsiniz hocam.50 k bütçeye sistem önerir misiniz sadece kasa
50 k bütçeye sadece kasa önerir misiniz monitör ve diğer ekipmanlar için ayrı bütçe ayırdım ekran kartı nvidia tarafından olursa iyi olurforum.donanimarsivi.com
@asko56 hocam da önerdiğim sistemi önermiş farklı özelleştirmelerle, onun söylediği özelleştirmelerle alırsanız daha iyi olur. Eğer bütçeniz sadece kasa içinse.Bu arkadaş Nvidia istemiş ya bana gelmez ya sevmiyorum bu sistem mantıklı ama
bu arkadaşımıza kaçıncı aynı sistemi atışım arkadaş sistem almayacak sürekli konu açıyor spam yapıyor almaya niyeti yok@asko56 hocam da önerdiğim sistemi önermiş farklı özelleştirmelerle, onun söylediği özelleştirmelerle alırsanız daha iyi olur. Eğer bütçeniz sadece kasa içinse.
Spam yapmıyorum sürekli fiyat vs. değişiyor en mantıklı sistemi bulmaya çalışıyorum mal mıyım ben durmadan aynı konuyu açımbu arkadaşımıza kaçıncı aynı sistemi atışım arkadaş sistem almayacak sürekli konu açıyor spam yapıyor almaya niyeti yok
tamada güzel kardeşim alacagınız sistem belli zaten snerji ghose sistem o paraya daha iyi sistem yok özelleştirme tekniklerinide söyledik daha iyisini bulamazsın yok zatenSpam yapmıyorum sürekli fiyat vs. değişiyor en mantıklı sistemi bulmaya çalışıyorum mal mıyım ben durmadan aynı konuyu açım
Tamamtamada güzel kardeşim alacagınız sistem belli zaten snerji ghose sistem o paraya daha iyi sistem yok özelleştirme tekniklerinide söyledik daha iyisini bulamazsın yok zaten
birde 2k monitör çekiceksin tamam
Sonerji için kötü firma fln diyorlar ne diyorsun alınır mıtamada güzel kardeşim alacagınız sistem belli zaten snerji ghose sistem o paraya daha iyi sistem yok özelleştirme tekniklerinide söyledik daha iyisini bulamazsın yok zaten
birde 2k monitör çekiceksin tamam
https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.htmlSnerji goose
MSI PRO B650M+392.89
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RAM +1626.61
Kingston 1TB+1218.40 Özelleştirmelerini yaparak 42k'ya alınabilir veya bütçeye göre daha farklı özelleştirmeler de yapılabilir. Yanına da soğutucu olarak Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 alınabilir. Yasak olduğu için sistemin linkini atamıyorum. Daha iyi bir sistem çıkar mı bilmiyorum başka tavsiyeler de bekleyin derim.
Bu konuyu da takip edebilirsiniz hocam.50 k bütçeye sistem önerir misiniz sadece kasa
50 k bütçeye sadece kasa önerir misiniz monitör ve diğer ekipmanlar için ayrı bütçe ayırdım ekran kartı nvidia tarafından olursa iyi olurforum.donanimarsivi.com
hocam her firmada var o tarz olaylar kendim 4070 ekran kartı aldım geçen sene hiçbir problem yaşamadım 1-2 gün önce bir arkadaşımıza aynı sistemi önerdim siparisini verdi aldı yani alınıyor fiyat iyi ise riske deger türkiyede itopya hakkında vatan hakkında ne şikayetler ne problemler var ama hala satış yapıyorlarTamam
Sonerji için kötü firma fln diyorlar ne diyorsun alınır mı
https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html
Bu mu yoksa o hava soğutmamı
Hmm anladım ama doğru dediğin gibi çok firmada var o olaylar soğutma olarak attığım Alınır mı?hocam her firmada var o tarz olaylar kendim 4070 ekran kartı aldım geçen sene hiçbir problem yaşamadım 1-2 gün önce bir arkadaşımıza aynı sistemi önerdim siparisini verdi aldı yani alınıyor fiyat iyi ise riske deger türkiyede itopya hakkında vatan hakkında ne şikayetler ne problemler var ama hala satış yapıyorlar
İkisi de iyi soğutmalar, bence fazladan para vermeye gerek yok ama sizin bileceğiniz iş.Hmm anladım ama doğru dediğin gibi çok firmada var o olaylar soğutma olarak attığım Alınır mı?
zaten satıcı snerji size attıgımız sistemde özelleştirme bölümünden o sıvı sogutmayı seçbilirsinizHmm anladım ama doğru dediğin gibi çok firmada var o olaylar soğutma olarak attığım Alınır mı?