- Konu Sahibi Konu Sahibi
Merakım anakartla ilgili sıkıntı olur mu diye B450M S2HRGB'lere pek merakım yoktur, ben sarf performansa odaklanırım.
Ancak yanlış bilmiyorsam FRGB ve RGB arasında bir fark yok.
Merakım anakartla ilgili sıkıntı olur mu diye B450M S2HRGB'lere pek merakım yoktur, ben sarf performansa odaklanırım.
Ancak yanlış bilmiyorsam FRGB ve RGB arasında bir fark yok.
Dark Guardiana laf söylersen bozuşuruz.Dark Guardian, hava akışı çok iyi ama malzeme kalitesi için aynı şey söylenemez. Ben olsam Mag Forge 100r veya 100m alırdım.
Dark Guardiana laf söylersen bozuşuruz.
Anakart bağlantılarından @crazyreign daha iyi anlıyor, bir o bakıversinMerakım anakartla ilgili sıkıntı olur mu diye B450M S2H
Gönlüm oralarda ama cüzdanımın bundan haberi yok4 RGB dedin, aklıma direkt 101M geldi. Pöfür pöfür, öneririm ama bütçeni aşıyor biraz.
Olur bir gün İnşallah hocam.Gönlüm oralarda ama cüzdanımın bundan haberi yok
Hayırlısı bakalım İndirime girse direkt kapıcam ama bilmiyorum girecek mi, bekleyeceğim bi süre daha bakalımOlur bir gün İnşallah hocam.
Efsane Cuma'yı bekleyebilirsen düşürürsün bence.Hayırlısı bakalım İndirime girse direkt kapıcam ama bilmiyorum girecek mi, bekleyeceğim bi süre daha bakalım
İnşallah bekliyeceğim bi süre daha o sırada denk gelir inşallahEfsane Cuma'yı bekleyebilirsen düşürürsün bence.
Eğer Diamond Pro (mesh) alacaksan herhangi bir sıkıntı yok.Merakım anakartla ilgili sıkıntı olur mu diye B450M S2H
Teşekkür ettimEğer Diamond Pro (mesh) alacaksan herhangi bir sıkıntı yok.