Ekran kartın nehigh power kullanıcısı olarak önermiyorum, içindeki bileşenler hakkında doğru düzgün bilgi yok, coil whine yapıyor. Cwt veya fps üretim psulara yönelin bence.
high power kullanıcısı olarak önermiyorum, içindeki bileşenler hakkında doğru düzgün bilgi yok, coil whine yapıyor. Cwt veya fps üretim psulara yönelin bence.
Var mıdır peki bir öneriniz? ve kullandığınız model hacı hocamınızın önerdiği model ile aynı mı?high power kullanıcısı olarak önermiyorum, içindeki bileşenler hakkında doğru düzgün bilgi yok, coil whine yapıyor. Cwt veya fps üretim psulara yönelin bence.
Sağ olun hocam bu model tam isteklerimi karşılıyor 1000 lik modele çıkmama gerek yok diye düşünüyorum ama ileriye dönük alabilirim
5000 bütçe belirttiğin için 5200 verip belki ileriye dönük alırsın diye attım kargo ücreti kesiyor haberin olsun +185 ekstra ödüyorsun haberin olsun ödeme ekranında veriyor karşına birde HACI HOCA nedir ya cübbeli ahmet miyim ben saglsgpsglapgsaVar mıdır peki bir öneriniz? ve kullandığınız model hacı hocamınızın önerdiği model ile aynı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağ olun hocam bu model tam isteklerimi karşılıyor 1000 lik modele çıkmama gerek yok diye düşünüyorum ama ileriye dönük alabilirim
High Power Performance Serisi Alabilirsin .Var mıdır peki bir öneriniz? ve kullandığınız model hacı hocamınızın önerdiği model ile aynı mı?
Hocamın Attığı Ürünlerden Alabilirsin .
850 Watt Yeterlidir Ama Yükseltme Tercihlerine Göre 1000'lik İyi Olabilir .Var mıdır peki bir öneriniz? ve kullandığınız model hacı hocamınızın önerdiği model ile aynı mı?
High Power Performance Serisi Alabilirsin .
Coil Whine Sorunu Çoğunlukla Ekran Kartı Bazlı Oluyor PSU Kaynaklı Olmuyor Demiyorum Ama Ekran Kartı Daha Ön Planda .
Hocamın Attığı Ürünlerden Alabilirsin .
850 Watt Yeterlidir Ama Yükseltme Tercihlerine Göre 1000'lik İyi Olabilir .
bu ürüne ne dersiniz 1.5k fazla verilip modüler ve platinum alınır mı?5000 bütçe belirttiğin için 5200 verip belki ileriye dönük alırsın diye attım kargo ücreti kesiyor haberin olsun +185 ekstra ödüyorsun haberin olsun ödeme ekranında veriyor karşına birde HACI HOCA nedir ya cübbeli ahmet miyim ben saglsgpsglapgsa
Marka hakkında bilgim yok kasaları güzel ama psularını bilmiyorumbu ürüne ne dersiniz 1.5k fazla verilip modüler ve platinum alınır mı?
Ekran kartından olabilir high power köklü ve gayet kalite/performans bir markahigh power kullanıcısı olarak önermiyorum, içindeki bileşenler hakkında doğru düzgün bilgi yok, coil whine yapıyor. Cwt veya fps üretim psulara yönelin bence.
bu ürüne ne dersiniz 1.5k fazla verilip modüler ve platinum alınır mı?
Gereksiz Masraf Yaparsın .6k ya kadar çıkabilirseniz bunu tavsiye ederim
CORSAIR RM850e 2025 850W 80+ Gold PCIe 5.1 Full Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı
CP-9020296-EU - CORSAIR RM850e 2025 850W 80+ Gold PCIe 5.1 Full Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağıpckolik.com.tr