MAX 5000 TL bütçe ile 850 W PSU ÖNERİSİ

Dõ man

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
681
Bütçe
5000
ATX 3.1 olan 850 w psu önerebilir misiniz?

high power kullanıcısı olarak önermiyorum, içindeki bileşenler hakkında doğru düzgün bilgi yok, coil whine yapıyor. Cwt veya fps üretim psulara yönelin bence.

high power kullanıcısı olarak önermiyorum, içindeki bileşenler hakkında doğru düzgün bilgi yok, coil whine yapıyor. Cwt veya fps üretim psulara yönelin bence.
1753897100551.webp

Var mıdır peki bir öneriniz? ve kullandığınız model hacı hocamınızın önerdiği model ile aynı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ olun hocam bu model tam isteklerimi karşılıyor 1000 lik modele çıkmama gerek yok diye düşünüyorum ama ileriye dönük alabilirim

Var mıdır peki bir öneriniz? ve kullandığınız model hacı hocamınızın önerdiği model ile aynı mı?

Sağ olun hocam bu model tam isteklerimi karşılıyor 1000 lik modele çıkmama gerek yok diye düşünüyorum ama ileriye dönük alabilirim
5000 bütçe belirttiğin için 5200 verip belki ileriye dönük alırsın diye attım kargo ücreti kesiyor haberin olsun +185 ekstra ödüyorsun haberin olsun ödeme ekranında veriyor karşına birde HACI HOCA nedir ya cübbeli ahmet miyim ben saglsgpsglapgsa

High Power Performance Serisi Alabilirsin .

Coil Whine Sorunu Çoğunlukla Ekran Kartı Bazlı Oluyor PSU Kaynaklı Olmuyor Demiyorum Ama Ekran Kartı Daha Ön Planda .

Hocamın Attığı Ürünlerden Alabilirsin .

850 Watt Yeterlidir Ama Yükseltme Tercihlerine Göre 1000'lik İyi Olabilir .

High Power Performance Serisi Alabilirsin .

Coil Whine Sorunu Çoğunlukla Ekran Kartı Bazlı Oluyor PSU Kaynaklı Olmuyor Demiyorum Ama Ekran Kartı Daha Ön Planda .

Hocamın Attığı Ürünlerden Alabilirsin .

850 Watt Yeterlidir Ama Yükseltme Tercihlerine Göre 1000'lik İyi Olabilir .
5000 bütçe belirttiğin için 5200 verip belki ileriye dönük alırsın diye attım kargo ücreti kesiyor haberin olsun +185 ekstra ödüyorsun haberin olsun ödeme ekranında veriyor karşına birde HACI HOCA nedir ya cübbeli ahmet miyim ben saglsgpsglapgsa
bu ürüne ne dersiniz 1.5k fazla verilip modüler ve platinum alınır mı?

Ekran kartından olabilir high power köklü ve gayet kalite/performans bir marka

6k ya kadar çıkabilirseniz bunu tavsiye ederim
Gereksiz Masraf Yaparsın .

Bu Yeterlidir 5K - 6K Aralığında En Az 1000 Watt Olması İyi Olur 850 Watt İçin Çok Fiyatlar İyide Olsalar .

Geri