Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 480
red swtich ve beyaz klavye olursa çok iyi olur ama beyaz olmasa da red switch ve compact olması yeterli
Yurtdışı olursa.
![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
yurtdışının eksileri nedir ufak bi bahsedersenizYurt dışı uygun mudur?
Biraz geç gelebilir.yurtdışının eksileri nedir ufak bi bahsederseniz
yani gümrük filan çıkcaksa bide 500tl yi geçcekse kargo filan malesefyurtdışının eksileri nedir ufak bi bahsederseniz
meselaBiraz geç gelebilir.
Vergiler dahil alırsanız vergi gelmez.yani gümrük filan çıkcaksa bide 500tl yi geçcekse kargo filan malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela
Biraz daha geç geliyor onun dışında bir sürü alternatif var yurt dışında türkiyede istediğiniz klavye yok şuanyurtdışının eksileri nedir ufak bi bahsederseniz
Vergiler dahil alırsanız vergi gelmez.
379 diyodu şimdi 415 diyor bide 137 tl yeni kullanıcı kuponu filan diyo hiç yurtdışından almadım bunlar ne açıklar mısınızBiraz daha geç geliyor onun dışında bir sürü alternatif var yurt dışında türkiyede istediğiniz klavye yok şuan
Sepeti görüntüle deyin.379 diyodu şimdi 415 diyor bide 137 TL yeni kullanıcı kuponu filan diyo hiç yurtdışından almadım bunlar ne açıklar mısınız
tamam şimdi 379 gözüküyor gümrük dahil nerden yapcaz . ( kusura bakmayın soruyorum her şeyi ama gerçekten bilmiyorum .) )Sepeti görüntüle deyin.
Turkey Direct Mail olanı seçmeniz lazım ödeme yerine gelmeden önce.tamam şimdi 379 gözüküyor gümrük dahil nerden yapcaz . ( kusura bakmayın soruyorum her şeyi ama gerçekten bilmiyorum .) )