max 500tl bütçem var hardcore olmasa bile fps oyunları oynuyorum. Önerileri bekliyorum.
Site güvenilir mi acaba ?XTRFY M4 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Pembe
Xtrfy M4 Rgb Ultra-lıght Oyuncu Mouse Ultra Hafif- Ergonomik- Üst sınıf Malzeme Kalitesi Hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. M4, hafif oyun farelerinin performansını, hissini ve dayanıklılığını bir sonraki seviyeye taşır. HAFİF TASARIM. ERGONOMİK ŞEKİL.M4, ergonomik bir tasarıma sahip ilk...shop.connectgame.com.tr
Evet.Site güvenilir mi acaba ?
Değil. ConnectGame'i biraz araştırın. Garantisiz ürün alıyormuşsunuz gibi düşünün. Bir sorun çıkarsa ya Thh'ye gideceksiniz ya da markanın kendisine ulaşıp sorunu çözmelerini isteyeceksiniz.Site güvenilir mi acaba ?
teşekkürler.Değil. ConnectGame'i biraz araştırın. Garantisiz ürün alıyormuşsunuz gibi düşünün. Bir sorun çıkarsa ya Thh'ye gideceksiniz ya da markanın kendisine ulaşıp sorunu çözmelerini isteyeceksiniz.
Sorununu XTRFY Globale yazarak çözen bir arkadaşın deneyimleri. Yeni mouse göndermişler ama bu kadar çileye değmez.
İnceleme: Connectgame ve CHERRY XTRFY deneyimim
Merhabalar, bu yazımda sizlere Connectgame ve CHERRY XTRFY firmaları ile yaşadığım deneyimlerimi aktaracağım, belki bunu okumak sizlere bir nebze olsa da yardımcı olur. Haydi başlayalım; 7 Eylül 2023 tarihinde Connectgame üzerinden XTRFY M4 siparişi verdim, ürünü özellikle araştırıp aldım ve...www.technopat.net
Ben almadım ama yorumları iyi gibi bı bakın isterseniz hocammax 500tl bütçem var hardcore olmasa bile fps oyunları oynuyorum. Önerileri bekliyorum.