Asus olma şartıyla ne önerirsiniz hocam max 50k aynı şekil
hocam sizde herşeyin önerisi var peki 40-45 civarı varmı hpvictus hariç ekranını beğenmiyorumLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
hocam 50k yı geçmemesi lazım. 50k bile zatwn ıkınarak görüyorum. 45-50 arası yokmu bi alt modeli felanLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
hocam sizde herşeyin önerisi var peki 40-45 civarı varmı hpvictus hariç ekranını beğenmiyorum
Hocam harbiden iyi laptoplar öneriyorsun ama Asus olma şartıyla 45-50 arası bandında en iyi laptop nedir. Gerçekten teşekkürler bu aradaLenovo LOQ 15IRX9 i7-13650HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 GDDR6 8GB (115W) 15.6" FHD IPS 144Hz G-SYNC FreeDos Gaming Notebook | ITOPYA
Lenovo LOQ 15IRX9 i7-13650HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 GDDR6 8GB (115W) 15.6" FHD IPS 144Hz G-SYNC FreeDos Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile 83DV00AQTR ITOPYA'dawww.itopya.com
Dostum 45-50 arasında alacağın en iyi asus laptop budurHocam harbiden iyi laptoplar öneriyorsun ama Asus olma şartıyla 45-50 arası bandında en iyi laptop nedir. Gerçekten teşekkürler bu arada
teşekkürler öneriler için, son soru ben acer nitro 16 için stok bekliyorum pttavmde var şuan ama pek güvenemiyorum sizce beklemek mi mantıklı yoksa attıklarınızdan birini direk alayım mı (ryzen 7 4060lı model)Dostum 45-50 arasında alacağın en iyi asus laptop budur
https://app.hb.biz/deLNmsQKebyw
Ama ben olsam en başta attığım Victus modellerinden birini alırdım.
Ben Acer'e sıcak bakmıyorum. Soğutması, fan sesi problemi, sıvı metalin yanlış uygulanması gibi birçok problem var.teşekkürler öneriler için, son soru ben acer nitro 16 için stok bekliyorum pttavmde var şuan ama pek güvenemiyorum sizce beklemek mi mantıklı yoksa attıklarınızdan birini direk alayım mı (ryzen 7 4060lı model)