Max 50k laptop almak istiyorum

Reaksiyon skoru
38
daha deminde actım konu ama yazılmadı ve 30 40k dedim istedigim özellikler o fiyatlara yok

bataryası fena olmasın oyunlarda iyi olsun üzmesin gorunusu guzel olması lazım sade

daha deminde actım konu ama yazılmadı ve 30 40k dedim istedigim özellikler o fiyatlara yok

bataryası fena olmasın oyunlarda iyi olsun üzmesin gorunusu guzel olması lazım sade
Laptop yerine masaüstü bakın isterseniz daha uyguna daha iyi özellikler bulabilirsiniz bir yere taşimicaksanız

Telefondan girdiğimden imzalar bende gözükmüyor görmedim kusura bakmayın
hic sıkıntı yok reisim
Post automatically merged:

bu 2si arasında gibiyim

Bataryası igpu olmadığın için çok iyi değil ancak benzer fiyattaki rakiplerine göre üstün bir cihaz.

Son düzenleme:
Birader adam başlıkta laptop istediği halde masaüstü öneriyorsun. Oyun için istediği halde gidip 30 binlik ekran kartı giriş seviyesi olan bir laptop öneriyorsun. Trollemek mi amacın? Yoksa teknolojiden hiç anlamıyormusun ? Belli ki yaşı küçük bir kardeşimizssin.
Özür dilerim yanlış modeli atmışım onu başka bir arkadaşıma atıcaktım iş için istemişti ve orada masaüstü bilgisayarını olduğunu bilmiyordum taşımicaksa haraket hakinde olmicaksa masaüstünün daha mantıklı olduğunu söyledim.

Birader adam başlıkta laptop istediği halde masaüstü öneriyorsun. Oyun için istediği halde gidip 30 binlik ekran kartı giriş seviyesi olan bir laptop öneriyorsun. Trollemek mi amacın? Yoksa teknolojiden hiç anlamıyormusun ? Belli ki yaşı küçük bir kardeşimizssin.
sıkıntı yok reis telefondan oldugu icin gormuyor belkide

sen biliyosan atıklarım iyi mi? sence

hic sıkıntı yok reisim

bu 2si arasında gibiyim
Msi Pulse paneli kötü attığın Hp victus modelde de kronik hall sensör sorunu mevcut.

Bu iki cihazı önerebilirim.

Geri