Max 50k ya oyun için laptop önerisi

bugra7768

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
Bütçe
50000
Arkadaşlar oyun oynamak için laptop almak istiyorum. Genelde gta 5 oynuyorum, ara sıra hikayeli ekran kartına yük bindiren oyunlara da giriyorum bana uygun laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 40-50k

Bu modeli kullanıyorum hocam ben , yazılımı sıkıntılı bilgisayarın 1.5 ay geçti hala düzeltecekler :D her pc yi açtığınızda parlaklık %70e iniyor , klavye ışığını ayarlamanız gerekiyor sürekli , kulaklık kullanıyorsanız sürekli kulaklığı seçmeniz gerek ses denetiminden ayrıca yüksek seviye oyunlarda 90 dereceleri çok rahat görüyor ve klavye deli dehşet ısınıyor haliyle rahatsız ediyor , ayrıca klavye içe göçüyor… ben olsam bilindik marka alırdım …

1760041725416.webp

5 k kuponu kullan 48 kya bunu al

Bana kalırsa bilindik markalara yönel Asus ve lenevo gibi parçalarıda kaliteli olsun sırf özelliği yüksek olsun diye gidip Casper veya gamegaraj alma. Aldığın zaman 3 yıl değil 10 yıl kullan 7 8 yıllık Asus Leptop hala çalışıyor tık demiyor gerçi artık oyun oynamıyorum artık .

Bana kalırsa bilindik markalara yönel Asus ve lenevo gibi parçalarıda kaliteli olsun sırf özelliği yüksek olsun diye gidip Casper veya gamegaraj alma. Aldığın zaman 3 yıl değil 10 yıl kullan 7 8 yıllık Asus Leptop hala çalışıyor tık demiyor gerçi artık oyun oynamıyorum artık .
casper almam zaten de gamegarajın laptopuna youtubeda iyi diyorlardı da yukardaki arkadaş sorun yaşamış ondan da soğudum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,945
Üyeler
184,703
Son üye
umudu
Geri