Emir Şensoydan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Fury y1 almayı düşünüyorum daha iyi bir alternatif var mı ? (Blue Switch hariç )
AlınabilirFury y1 almayı düşünüyorum daha iyi bir alternatif var mı ? (Blue Switch hariç )
Pek güzel gözükmüyor.Alınabilir
ama ben bunu tercih ederdim
Konusunu görmüştüm zaten bu fiyat bandında daha iyi bir klavye var mı diye soruyorum.@RevDeisDou fury1 kullanıyordu
İnceleme - -İLK- FURYLEVEL Y1 RGB Klavye İncelemesi
Klavyemiz şık bir kutuda gelmekte. Az detaylı, sade. Klavyemizin kutusunu açtığımızda bizi böyle yine sade bir ortam karşılıyor: Kutunun içinden: -Klavye -Bileklik -Yedek keycap seti (Beyaz ve Siyah) -Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Çıkıyor. Klavyemizin ilk kutudan çıkınca...forum.donanimarsivi.com
Yapıcak bir şey yok o zaman ne olduğunu pek bilmediğim Y1'den farklı iyi bir klavye yok o fiyata. Tabii AliExpress dahilse o zaman farklı.Pek güzel gözükmüyor.
Yapıcak bir şey yok o zaman ne olduğunu pek bilmediğim Y1'den farklı iyi bir klavye yok o fiyata. Tabii AliExpress dahilse o zaman farklı.
Y1'i aldım yorumlarınız için teşekkür ederim.[TRY2,198.99~2340.88] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürümtr-m.banggood.comYurtdışı ve %60'a okeysen bunlar Y1'den iyi. İstemezsen Y1 al geç.[] Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
Mechanical keyboard GamaKay K61 for sale, best hot swappable 60 keyboard with 61 keys keyboard layout, online buy best cheap gaming keyboard on Banggood.com.tr-m.banggood.com
Hayırlı olsun.Y1'i aldım yorumlarınız için teşekkür ederim.