Max 5k telefon önerisi

Knk tercih meselesi ben şahsen almazdım. Ama dediğim gibi foto çeksin ekrandan bir beklentim yok stabil derse 8 plus iyi cihaz zaten onda hem fikiriz. Ama yok derse ki ben çok film ve dizi izlerim. Kamerası da farketmez dediği cihazı alabilir.
neden film izleyemesinki 7 plus kullandım 2 sene ve elimden düşmedi telefon sürekli netflixten film izledim film dizi izlemesi o kadar etkilemiyor bataryayı sağlıklı olduğu sürece
Post automatically merged:

1k mah farkı var 7 plusla 8 arasında

Ekler

• asdsa.PNG
    asdsa.PNG
    12.5 KB · Hit: 27
  • asd.PNG
    asd.PNG
    45.2 KB · Hit: 32
neden film izleyemesinki 7 plus kullandım 2 sene ve elimden düşmedi telefon sürekli netflixten film izledim film dizi izlemesi o kadar etkilemiyor bataryayı sağlıklı olduğu sürece
2.el 8 plus 128 gb ne kadardır ki veya XR 128 gb da düşünebilirim fiyatı aşıyor ama iphone için değeceğini düşünüyorum

2.el 8 plus 128 gb ne kadardır ki veya XR 128 gb da düşünebilirim fiyatı aşıyor ama iphone için değeceğini düşünüyorum
2. el temiz bir 8 plus bulabilirsin 5kya çok rahat piyasası 4-4.5

Knk film ve izlemeden kastım pil değil. Ekran kalitesi ve çerçeve oranı.
Örnek xiaomi mi note 10
Arkadaşımda vardı video ve film izlemesi ekstra zevkli idi.
Renkler çok canlıydı. Kamerası da güzeldi.
Xiaomi fan boyu falan değilim ama bu bütçede almazdım.

Ekler

• F34ED891-FBF5-431D-8169-FF6ACE6E1193.jpeg
    F34ED891-FBF5-431D-8169-FF6ACE6E1193.jpeg
    23.9 KB · Hit: 21
Knk film ve izlemeden kastım pil değil. Ekran kalitesi ve çerçeve oranı.
Örnek xiaomi mi note 10
Arkadaşımda vardı video ve film izlemesi ekstra zevkli idi.
Renkler çok canlıydı. Kamerası da güzeldi.
Xiaomi fan boyu falan değilim ama bu bütçede almazdım.
kankam renklerde ne kadar farklılık olabilirki film izlerken fark edecek kadar. Alıştığın zaman zaten güzel geliyor.

3500₺’den başlayarak bir sürü ilan var.
İşte pil sağlığına göre garanti durumuna göre.

kankam renklerde ne kadar farklılık olabilirki film izlerken fark edecek kadar. Alıştığın zaman zaten güzel geliyor.
Knk işte kullanmadan öyle diyorsun. Biraz kullansan sende fark edersin.

3500₺’den başlayarak bir sürü ilan var.
İşte pil sağlığına göre garanti durumuna göre.

Knk işte kullanmadan öyle diyorsun. Biraz kullansan sende fark edersin.
va panel rampageden ıps panel msia geçtim 3 kat fiyat farkı var neredeyse fark yok, filme bağlı profesyonel değilseniz fark etmeyecektir

va panel rampageden ıps panel msia geçtim 3 kat fiyat farkı var neredeyse fark yok, filme bağlı profesyonel değilseniz fark etmeyecektir
Knk xiaomi çok övdüm fan boyu falan değişimdir aslında. iPhone 11 kullanıyorum bende ama sadece iyisini arayan biriyim. 11’inde ekranı 720p ve LCD. Para olsa 12’ye geçsek diyoruz ama yok. O hem oled hem de 1080p

Knk xiaomi çok övdüm fan boyu falan değişimdir aslında. iPhone 11 kullanıyorum bende ama sadece iyisini arayan biriyim. 11’inde ekranı 720p ve LCD. Para olsa 12’ye geçsek diyoruz ama yok. O hem oled hem de 1080p
bende 11 kullanıyorum 7 plustan geçtim sadece telefon donmaya başladığı için geçtim 50gb ıcloud +32 gb yetmiyordu yoksa geçmezdim bende apple fan boy değilim ama 11 den 12ye geçmek istiyorsan hiçbirşey diyemem :D

bende 11 kullanıyorum 7 plustan geçtim sadece telefon donmaya başladığı için geçtim 50gb ıcloud +32 gb yetmiyordu yoksa geçmezdim bende apple fan boy değilim ama 11 den 12ye geçmek istiyorsan hiçbirşey diyemem :D
Knk valla kamerası güzel diye 11 aldık evden çıkmıyorum. İstanbul’a gidersek kullanırız dedik o da kalmadı. 1 yıldır 11’in kamerası ile sadece ders notu fotosu çektim. Ekranı ise 7/24 kullanıyorum.

Knk valla kamerası güzel diye 11 aldık evden çıkmıyorum. İstanbul’a gidersek kullanırız dedik o da kalmadı. 1 yıldır 11’in kamerası ile sadece ders notu fotosu çektim. Ekranı ise 7/24 kullanıyorum.
bende hafızası için aldım iş ev gidip gliyorum evde güzel fotoğraflar çıkarıyorum bazen günbatımı yakalıyorum yağmurlu havalarda falan güzel oluyor ekranıda gayet yeterli bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,817
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri