Android 10k telefon önerisi A26 alınır mı

Dusunce kirilmayan su dokulsede bisey olmayan bir telefon al bence. Yaslilar en fazla foto cekiyor video bile cekmiyor cunku

anneme redmi note 14 aldım gayet iyi

GM 24 ün ekranı amoled, 120hz, daha Büyük, 2k, 33w desteği falan var en büyük eksileri işlemci ve kamera. Kamera benim için önemli ama bu bütçelere düzgün bir şey yok belki üzerine ekleyip Magic 7 lite alırım hayallerimin telefonlarından biri
Cihaz kastıktan sonra Amoled ekranın da 120Hz nin de önemi yok bence. Kaç yıllık XR dan bile daha zayıf bir işlemci olacak cihazda, kamera da yine XR dan çok daha kötü olacak. Kalan ufak detaylardan önce cihazın en önemli bileşeni olan işlemciye bakmak gerek diye düşünüyorum. Giriş seviyesi Android için eski model iPhone değiştirmek bana hiç mantıklı gelmiyor o yüzden. İlla böyle bir geçiş yapılacaksa en kötü ihtimalle A26 gibi cihazlara veya yine 10K ya Realme 12 Pro gibi modellere bakın.

Cihaz kastıktan sonra Amoled ekranın da 120Hz nin de önemi yok bence. Kaç yıllık XR dan bile daha zayıf bir işlemci olacak cihazda, kamera da yine XR dan çok daha kötü olacak. Kalan ufak detaylardan önce cihazın en önemli bileşeni olan işlemciye bakmak gerek diye düşünüyorum. Giriş seviyesi Android için eski model iPhone değiştirmek bana hiç mantıklı gelmiyor o yüzden. İlla böyle bir geçiş yapılacaksa en kötü ihtimalle A26 gibi cihazlara veya yine 10K ya Realme 12 Pro gibi modellere bakın.
Kullanmadığın telefonlar hakkında güzel sallıyorsun öyle. İPhone 12-13 bile bir kaç maç pubg den sonra ortamı ateşe verecek kadar ısınıyor zaten hele xr ısındığı için inanılmaz donuyor kasıyor.
GM 24 PRO nun zaten işlemci ve kamerasının kötü olduğunu söyledim fark ettiysen ama öyle senin salladığın gibi kasmalık bir durum yok fps sayacını açıp saatlerce kullandım hiç kastığını görmedim. Kalan ufak detay dediklerinin hiç biri ufak detay değil ben telefonda oyun oynamıyorum artık ne yapayım işlemciyi. Kameraya önem veriyorum ama A26 veya Realme 12 PRO yu alınca da bir şey değişmeyecek HONOR Magic 7 Lite alacağım muhtemelen. Onun kamerasını baya beğendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,652
Üyeler
185,143
Son üye
Baturalp..
Geri