General mobile en kotusu frna ısınıyor sarji 30 da kapaniyor bi yil sonra10k ya alınabilecek en iyi telefon bence kesinlikle GM24 PRO.
Cihaz kastıktan sonra Amoled ekranın da 120Hz nin de önemi yok bence. Kaç yıllık XR dan bile daha zayıf bir işlemci olacak cihazda, kamera da yine XR dan çok daha kötü olacak. Kalan ufak detaylardan önce cihazın en önemli bileşeni olan işlemciye bakmak gerek diye düşünüyorum. Giriş seviyesi Android için eski model iPhone değiştirmek bana hiç mantıklı gelmiyor o yüzden. İlla böyle bir geçiş yapılacaksa en kötü ihtimalle A26 gibi cihazlara veya yine 10K ya Realme 12 Pro gibi modellere bakın.GM 24 ün ekranı amoled, 120hz, daha Büyük, 2k, 33w desteği falan var en büyük eksileri işlemci ve kamera. Kamera benim için önemli ama bu bütçelere düzgün bir şey yok belki üzerine ekleyip Magic 7 lite alırım hayallerimin telefonlarından biri
Kullanmadığın telefonlar hakkında güzel sallıyorsun öyle. İPhone 12-13 bile bir kaç maç pubg den sonra ortamı ateşe verecek kadar ısınıyor zaten hele xr ısındığı için inanılmaz donuyor kasıyor.Cihaz kastıktan sonra Amoled ekranın da 120Hz nin de önemi yok bence. Kaç yıllık XR dan bile daha zayıf bir işlemci olacak cihazda, kamera da yine XR dan çok daha kötü olacak. Kalan ufak detaylardan önce cihazın en önemli bileşeni olan işlemciye bakmak gerek diye düşünüyorum. Giriş seviyesi Android için eski model iPhone değiştirmek bana hiç mantıklı gelmiyor o yüzden. İlla böyle bir geçiş yapılacaksa en kötü ihtimalle A26 gibi cihazlara veya yine 10K ya Realme 12 Pro gibi modellere bakın.