max 5k TL telefon önerisi yapabilicek ciddi bilgisi olan biri varmı cok bütçem yok önerilerinizi bekliyorum teşekkür ediyorum
Poco m3 pro kullanıyorum , 1 hafta oldu alalı güzel telefonmax 5k TL telefon önerisi yapabilicek ciddi bilgisi olan biri varmı cok bütçem yok önerilerinizi bekliyorum teşekkür ediyorum
yani çok yağmur altında kullanmazsan sorun olmaz. Ya da telefonla havuza girmiceksen, telefonla duş almayacaksanbende 1 - 2 gündür buna bakıyodum ama toza/suya dayanıklılığı yok a52 gibi sence sorun olurmu
hiç telefonun üstüne su dökmedim ben. Dikkat edeceksin işte. Yok benim elim kolum rahat durmaz sakarım dersen ve kendine güvenmiyorsun alma.mesela üstüne su döküldü diyelim
adamı dövseydin kankahiç telefonun üstüne su dökmedim ben. Dikkat edeceksin işte. Yok benim elim kolum rahat durmaz sakarım dersen ve kendine güvenmiyorsun alma.
max 5k TL telefon önerisi yapabilicek ciddi bilgisi olan biri varmı cok bütçem yok önerilerinizi bekliyorum teşekkür ediyorum
apple, samsung ve xiaomi dısındaki telefonları alsan satamazsın, bu üçü dışına çıkılmamalı bence.