Öneri max 6 dolara oyun önerisi

Kratos2008

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,197
Arkadaşlar max 6 dolara oyun önerisi lazım tek şartım steamden olması aklınızda güzel bi oyun varsa bekliyorum önerilerinizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben dyıng lıgth 1 i buldum ama pek aklıma yatmadı 2 sini almadan 1 ini almak

Arkadaşlar max 6 dolara oyun önerisi lazım tek şartım steamden olması aklınızda güzel bi oyun varsa bekliyorum önerilerinizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben dyıng lıgth 1 i buldum ama pek aklıma yatmadı 2 sini almadan 1 ini almak
eğer hem uzaya meraklıysan hemde star citizen denemek isteyipte fiyatından dolayı vazgeçtiysen steamde şuan 3.14 dolara elite dangerous oyununa bakmanı öneririm

olayı ne adaş kısaca
uzayda uzay geminle dolaşıp görevler yapabiliyorsun gerçek oyuncular veya botlara karşı savaşabiliyorsun nasanın ayda kullandığı ay arabası gibi araç ile gezegenlere inip madencilik yapabiliyorsun veya satürn gibi halkaları olan gezegenlerin halkalarındaki taşları patlatıp madencilik yapabiliyorsun çok geniş bir oyun nötron yıldızları normal yıldızlar kara delikler ve hatta uzaylı gemileri vs de var burada sadece bunları anlatabilirim başka detaylarını anlatamam videosunu izlemen lazım

uzayda uzay geminle dolaşıp görevler yapabiliyorsun gerçek oyuncular veya botlara karşı savaşabiliyorsun nasanın ayda kullandığı ay arabası gibi araç ile gezegenlere inip madencilik yapabiliyorsun veya satürn gibi halkaları olan gezegenlerin halkalarındaki taşları patlatıp madencilik yapabiliyorsun çok geniş bir oyun nötron yıldızları normal yıldızlar kara delikler ve hatta uzaylı gemileri vs de var burada sadece bunları anlatabilirim başka detaylarını anlatamam videosunu izlemen lazım
tamamdır attım sepete bebeğim

mesela bir uzaylı gemisi örneği (bu uzaylılar gemini durdurup gemini tarayıp eğer kendilerince değerli birşeyler varsa gemini patlatıp eşyalarını çalıyorlar)

mesela bir uzaylı gemisi örneği (bu uzaylılar gemini durdurup gemini tarayıp eğer kendilerince değerli birşeyler varsa gemini patlatıp eşyalarını çalıyorlar)
uzaylılar bağcılardan gelme suri heralde koruyabiliyoz dimi arabayı

uzaylılar bağcılardan gelme suri heralde koruyabiliyoz dimi arabayı
bildiğim kadarıyla malesef hayır hatta videoyu tam izlediysen gemi tamamen kapanıyor uzaylı gemini tarayana kadar açamıyorsun videodakindede aynısı oldu gemi kapalı başka bir gerçek oyuncuda videoyu çekene ateş ediyordu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,647
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri