Neler Yeni

Max 600 TL Masa Arıyorum

Pyronois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yaşarcan Şahin
Dostlar iyi forumlar. Maksimum 600 TL Bütçe İle Masa Arıyorum. L Masa olabilir Resimdeki gibi Masa olabilir. İsteğim Raflı ve Dolaplı olması (Dolap Şart Değil). Birazda büyük olmasını istiyorum. İleride elime para geçerse çift monitör yapmayı düşünüyorum. Eğer aranızda bu tür masalar kullanan veya öneren varsa cevaplamanızı rica ediyorum. Resimdeki masayı kullanan varsa görüşlerini iletirse sevinirim.

indir.png

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Dostlar iyi forumlar. Maksimum 600 TL Bütçe İle Masa Arıyorum. L Masa olabilir Resimdeki gibi Masa olabilir. İsteğim Raflı ve Dolaplı olması (Dolap Şart Değil). Birazda büyük olmasını istiyorum. İleride elime para geçerse çift monitör yapmayı düşünüyorum. Eğer aranızda bu tür masalar kullanan veya öneren varsa cevaplamanızı rica ediyorum. Resimdeki masayı kullanan varsa görüşlerini iletirse sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Dostum insan hayalindeki masayı kolay kolay bulamıyor ve hazır masalar baya kalitesiz yakınında marangoz varsa marnagoza istediğin şeyleri anlat o kağıda çizsin hem evine de tam uyar

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Buğra Yılmaz
b

Alıntıyı görüntüle
bu masa tahta ve 600 tl ise bir tane bane bir tane @Yağız Güngör e alıyorum

Pyronois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yaşarcan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu masa 600tl ise link at alıyorum :D Baya hoşmuş
Hatta daha ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum insan hayalindeki masayı kolay kolay bulamıyor ve hazır masalar baya kalitesiz yakınında marangoz varsa marnagoza istediğin şeyleri anlat o kağıda çizsin hem evine de tam uyar
Kendim kağıda bir şeyler çizdim sorucam fakat çoğu kişi marangozlar yüksek fiyata yapar diyor. Salı günü gidip sorucam fakat buradan da öneri alayım dedim.

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Hatta daha ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendim kağıda bir şeyler çizdim sorucam fakat çoğu kişi marangozlar yüksek fiyata yapar diyor. Salı günü gidip sorucam fakat buradan da öneri alayım dedim.
Odama sığmıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,766
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom